30 ÅR

Idag hände det. Vanliga kläder, smink och hår. 30-års krisen börjar idag! Haha. Nejjjjj hörrni jag kände bara för att piffa lite för idag fyller jag år. 30 barre och 2-barns mamma, då är man vuxen. Tänkte skriva en svordom men så kändes det fel???? 30 känns så vuxet men jag antar att man aldrig känner sig helt vuxen eller är det bara jag?

Livet har i alla fall inte varit bättre än nu. Önskar mig ingenting mer än en riktigt god pizza och ett glas RÖTT (saknat) med min kille och förhoppningsvis sovande nöjda barn ikväll <3 Jag gillar inte att fira så mycket och det kändes typ skönt att det är ”ofrivillig” isolering just nu så no pressure på dagen. Stockholm levererar i alla fall bästa väder så vi kanske tar oss lite frisk luft i alla fall. Lou vägrar sova idag så vi får se hur hennes humör är om hon inte somnar.

Vi åt nyss lite bullar med vår sköterska från BVC. Vi har samma som till Lou och vi älskar henne. Hon är så varm och mysig så blev riktigt glad att vi kan fortsätta ha henne även med Tula. Det känns som att vi känner varandra och hon har lite koll på oss sen innan och ingen främling.

Nu ger vi Lou ett sista sovförsök sen blir det fullt ös igen.

11 reaktioner på “30 ÅR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.