BLANDADE BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

Eftersom jag är lite back i uppdateringarna tänkte jag slänga upp lite mixade bilder på vad vi haft för oss här på slutet.

Två barn senare och jag är typ en kaffedrickare. Jag dricker inte kaffe varje dag men en kopp per morgon nästan varje dag! Lär väl öka när faserna i Wonder Weeks kommer (växa och upptäcka världen på svenska). Så bra tips förövrigt för er med bebisar. Man får lite mer förståelse för vad som pågår i dom små liven 🙂 Jag har börjat ha honung i mitt kaffe istället för socker. Att jag inte tänkt på det innan någon skrev det. Det måste ju innebära att någon annan säkert inte tänkt på det heller, så tips!

Tula har börjat le varje gång hon är vaken! Eller ja, nyvaken. När hon varit vaken för länge byts uttrycket ut till stora ögon med hela ögonvitorna typ och hon är så övertrött. Det är i alla fall jättekul att se henne le <3 Hon ler så mycket när hon ser Lou, gissa om hjärtat blir varmt. Jag har en känsla av att hon är en så snäll tjej.

För några helger sedan var det äntligen dags att träffa det här gänget på hemmaplan. Innan de tog jag promenader med Vickan men vi vågade inte träffa någon inomhus. Vi är fortfarande försiktiga med att träffa folk med Tula inomhus och träffar bara dom vi vet är 100% friska. Tyvärr svårt när ens barn blir sjukt så det blev ju som det blev hehe.

Vi är igång med Två systrar tipsar! Så kul. Saknat det. I senaste avsnittet snackar vi om läppar och jag delar med mig av den här gamla godingen. Ni får lyssna om ni inte redan lyssnat helt enkelt 🙂 Några ville att jag skulle göra ett inlägg här med lite skönhetsfavoriter. Så jag tänkte att jag ska fota av några kompisar. Har ni några specifika önskemål på vad jag ska visa så säg till!

Vi har införskaffat ett bord på balkongen till Lou. Ett vattenbord! Tips till er föräldrar där ute. Vårt kommer från Babyshop och kostade 349:-. SÅ värt! Ett av våra bästa inköp med leksaker tillsammans med köket och en tågbana Lou fick av Kenza & Aleks när hon fyllde år. Dom tre sakerna har räddat många dagar här hemma när vi hållt oss lite isolerade. Hoppas vädret blir bra igen så vi kan hänga mer på balkongen. Eller ja, Lou och min sambo. Jag och Tula håller oss mest inomhus. Jag är så sjukt försiktig med sol nu efter min hudförändring.

Köpte lite sommarkläder till Lou från H&M. Och en skinnjacka som jag visade på IG story förut. Dom har verkligen asbra barnkläder. Så kul nu för Lou har ju samma storlek väldigt länge. Innan det här har hon haft samma kläder som jag köpte till henne inför förskolestarten och nu var dom urvuxna. Det blir  nog en vår/sommargarderob och en vintergarderob framöver. SKÖNT!

På tal om inköp fick jag så mycket frågor om detta set. Det kommer från Zara! Lou hade samma i grått och det ska snart packas upp 🙂 Men hade väldigt lite kläder i 56 som Tula har nu så blivit lite shopping. Har dock rensat ur bebiskläderna och det ska jag fortsätta med i dagarna. Första lasset har gått till Sellpy redan och kommer nog upp snart. Så onödigt att lägga ner allt i förrådet igen om vi inte ens vet ifall det blir fler barn i framtiden. Roligare om någon annan kan fynda!

Tröjan som var vit en gång på dagen. Eller var det dagen innan? Har ingen aning faktiskt haha! Det har varit sista prio med mitt utseende den här tiden i alla fall. En dusch har varit Tula inne hos mig och Lou som ropar på mig utanför dörren typ. Eller på kvällen och då har jag varit så satans trött att jag somnat med håret och vaknat upp med svinto hahaha. Det tar lite tid att landa helt enkelt. Roligt, kommer 100% kolla tillbaka på den här tiden och ba amen snälla, bebisar är ju så enkla medans Tula kryper runt och försöker äta upp alla Lous saker. Ja, ni fattar 😉

Mjukiskläder och kaffe. Ja, ni fattar viben. Ska försöka bli lite bättre på att fota nu när jag ska uppdatera här. Och kul att ha i framtiden från den här tiden. Ska också försöka ha lite mer rutin i livet nu är min tanke. Ett litet schema typ. 10000 steg per dag är mitt mål att jag ska gå för att jag ska komma ut och få frisk luft. Det gör en otrolig skillnad! Hoppas hoppas man fått en som trivs i vagn den här gången. Känner mig lite pirrig på livet och på att göra mer än att bara vara och sen bara ops, dags för oss att sova.

4 reaktioner på “BLANDADE BILDER FRÅN SENASTE TIDEN”

 • Cilla skriver:

  Haha man är alltid på andra sidan. Nu är lillen 1år och stoppar allt i munnen, klättrar upp i soffan, vinglar på stolar mm. Ett konstant passande medan 3,5 åringen vill leka och pyssla med mig. Nu undrar jag varför jag klagade under bebistiden ? men i det stora hela är allt roligare nu. De har roligt med varandra och båda uppskattar lekparken mm. Lycka till med de små!

  • Alexandra Bring skriver:

   Haha, det är det jag vet att jag kommer känna sen! Men måste nog bara landa lite nu 🙂 TACK!!! ❤️

 • Ragnhild skriver:

  SÅ gøy at du er tilbake! Gleder meg til å lese mer her inne framover <3

 • Johanna Grahn skriver:

  Den där beiga/off white klänningen med svart/mörkblå kant var SÅ FIN! Ser ut som en sjömansklänning.

  http://johannagrahn.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.