JAG ÄR TILLBAKA

Hej bloggen!! Försökte hitta en bild som inte inkluderade ett barn men ärligt talat så har det här varit jag sen typ en månad tillbaka då jag skrev sist? Ska säga er att jag börjat skriva ca 17 inlägg men alltid nåt som kommit mellan.

Vi har varit hemma 7 veckor tillsammans nu och några samtal med förskolan bestämde vi oss för att låta Lou gå dit idag! Dom är ute hela dagarna nu endast och ingen förälder får gå in i lokalerna och barn skickas hem vid minsta symtom i 48 h efter dom blivit friska. Dom saknade Lou så mycket <3 blev helt varm i hjärtat. Idag när jag lämnade henne lyste hon i ögonen när hon såg sina vänner. Hon ville inte ens säga hejdå hon bara drog haha! Så om hon kommer vara i förskolan igen några h per dag så kommer jag ha tid att kunna jobba lite igen. Det har liksom inte alls gått med två barn hemma men det är helt okej och jag har inte alls känt mig stressad. Vi har haft så otroligt mysigt hemma och fått tid att ställa in oss med vår nya familjemedlem, men det har också väldigt svårt att få ihop allt om jag ska vara ärlig. När jag var hemma med Lou jobbade jag ju också men då var det bara ett barn hemma! MEN inte bara det. Herregud hur svårt är det att synka två barn på dagarna?! Jag ska berätta mer om allt sen men ville egentligen bara visa livstecken haha. Fick massa önskemål på inlägg igår på IG så ska bomba er förhoppningsvis i veckan 🙂

Förförra veckan blev Lou förkyld efter vi var i parken (en gång, värt….) så vi har isolerat henne helt här hemma. Efter några dagar blev även jag förkyld och lillan. Så det har varit all-in karantän här. Blev liksom bara en lätt förkylning som gick över fort men man vill ju verkligen inte chansa i dessa tider oavsett hur lätta symtomen är. Men idag tog jag en 2 h promenad med vagnen för att försöka få T att sova, det var så himla härligt. Hon är lite knepig med sömnen så jag är glad att jag har möjlighet att göra det i lugn och ro nu. Hon somnade dock bara en liten stund men det var härligt att få vara ute igen. Har känt mig så otroligt uttömd och mentalt slut sista tiden så har inte ens orkat smsa med mina vänner och på sin höjd släcka lite bränder när det kommer till jobb. Plus lite hormonellt kaos. Vi får se hur allt kommer kännas och hur vi ska göra framöver men det kändes så himla bra att L blev så lycklig.

Hoppas ni mår bra?! Saknat er! Ser framemot att uppdatera här igen.

5 reaktioner på “JAG ÄR TILLBAKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.