GRÖN MORGON

Hej raringar! Haha. Skriver såna ord jag aldrig säger. Har aldrig kallat nån raring. Men så känns det helt naturligt att skriva det här. Aja!!! Hur mår ni? SOLEN SKINER och livet är på topp känner jag. Tula somnade för första gången på läääänge fast jag var solo med henne och Lou i samma rum = kommer nog bli en toppendag! Lämnade henne sovandes hemma (min sambo är hemma såklart så ingen undrar haha) och gick med Lou till förskolan. Hon var på sitt bästa humör och sa att jag var fin och gav mig en hejdåpuss <3 innan hon sprang till sina kompisar och skrattade. Så glad man blir! Svängde förbi Coop och såg att dom fått in juicas juicer. Velat prova men varit för snål för att köpa hem ett helt kit haha. Nu får vi se om dom är goda. Blir min frukost. Sen Tula föddes har jag druckit smoothies varje morgon. Så snabbt och smidigt och näringsrikt. Har aldrig varit en smoothie-människa innan men nu ni. Kan fota nästa gång så får ni recept om ni tycker det är kul? Jag kör olika innehåll nästan jämt och Lou älskar. Vi är VÄLDIGT dåliga på att laga bra mat just nu så det är verkligen bra att dra i sig lite grönt i dryckesväg då.

Nu ska jag dricka mina juicer och invänta syrran för vi ska spela in vår beautypodd. Energin är så på topp idag att inte ens kaffe behövs än. Sov min längsta natt sen T kom. Somnade vid 22, vaknade vid 05 av båda barnen samtidigt (skönt att dom är synkade for once) och sen somnade alla om och vaknade strax innan 08. LYYYYYYX! Lou sover så bra av förskolan så hoppas hon slutar vakna snart. Hon började sova hela nätter när hon började förskolan så kanske det släpper med uppvak nu. Man kan ju hoppas 🙂

Önskar er en superhärlig dag!!!

5 reaktioner på “GRÖN MORGON”

 • Johanna Grahn skriver:

  Du sover för bövelen mer än mig som har 0 barn haha, vad härligt för dig ändå 😀

  http://johannagrahn.se

 • Emelie skriver:

  Kan du fortsätta med månads updates för Tula inkl. längd, vikt, utveckling osv, tycker det är så mysigt att läsa. ❤️

 • Karin skriver:

  Haha haha!! Vad lustigt det där med ”raring”. Jag säger nämligen jätteofta raring till mina barn utan att jag tänker på det och sen när dottern leker familj med sina kompisar så säger hon såklart också ”raring” och det låter ju helt sjukt och typ nedvärderande? Varje gång jag hör henne säga det så tänker jag att jag måste sluta med det men det är ungefär som att säga ”gud”. Det går liksom inte?

 • linda skriver:

  Det är jätteviktigt att du skriver ut recept, för annars får jag aldrig provat någon ny mat xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.