DUBBELVAGNEN

Ser ni. Japp. Det har hänt. I barnvagnsförrådet har vi numera en dubbelvagn hehe. Varit så emot tanken men vad gör man inte för att överleva 😉 Det enklaste sättet med två barn har jag motvilligt accepterat är att gå ut. Och när jag är själv blir det här lösningen. En annan sak är babyliften som man enkelt kan flytta. Eftersom vagnen står nere i förrådet tar jag Tula i liften och Lou i handen. Så smidigt! Eller ja. Inte smidigt men så smidigt som det kan bli. Vi hade ju tänkt köra ståbrädan med Lou men hon är fortfarande rädd för den så kanske hon är lite liten för det än. Vi fortsätter experimentera helt enkelt.

Lou blev lite snuvig idag och eftersom det är stenhårt nu med minsta snor blir det en hemmavecka igen. Ändå impad att hon kunde vara en hel vecka utan att bli snorig, haha. Lou har seriöst varit snorig sen hon började förskolan i augusti men bara varit sjuk två gånger. Vet inte om alla barn är det men känns som en torr näsa är ett minne blott. Får vi se hur det blir sen men med alla restriktioner nu och risken för Corona känns det som att man inte ska räkna med något annat nu än att vara hemma. Jag hade bara planerat in en sak i veckan och det var idag som jag fick skjuts på, för vi tar verkligen varje dag som den kommer. Halva förskolan var hemma idag hehe. Blir typ lite pre-sommarlov för Lou med snö(?!).

Nu blir det i alla fall mysiga dagar hemma tills L är 100 igen och kolla på snön genom fönstret typ haha. Sjukt att det började snöa idag påväg hem. Så gick det för mina 10000 steg per dag Hahaha. Iofs kanske kul att se hur många steg man tar inne en hel dag om man har mobilen med sig… Jaja, fort går det sen är vi ute och rullar igen! 🙂

10 reaktioner på “DUBBELVAGNEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.