ONSDAG

Onsdag och det första jag tänker på är att Sandhäxan är öppet. Nivån just nu haha! Så sjukt sugen på mat. Trodde suget efter graviditeten skulle lägga sig men jag har samma aptit och det tackar vi för. Tror typ jag var för trött när Lou föddes för att vara hungrig. Peppar peppar men med två barn sover jag ändå helt ok 🙂

Hur mår ni dessa grå dagar? Själv plöjer vi husdrömmar här hemma i dagarna när kidsen sover. Så sjukt kul att se faktiskt. Perfekt att slötitta på samtidigt som man gör något annat.

Vi är bara hemma nu och tänkte kanske ta med mig T ut på en promenad om vädret tillåter sen. Till Lou ska vi dra fram en madrass och massa kuddar när hon vaknar så hon kan hoppa från soffan. Det brukar bli succé dagar man måste vara inne. Lou bli så understimulerad av en hel dag hemma nu så det krävs lite fantasi. Igår körde vi playdoh. Som tur är har jag inte så jättemycket jobb i veckan så känner ingen stress. Bollar med barnen bara helt enkelt. Och städar. Evighetsprojektet. Satan vad vi städar. När man är hemma så mycket är det stress att det är grejer överallt. Mår verkligen bättre av lite fint! Borde också rensa Tulas garderob och min men jag tror det blir ett sånt måste jag skjuter på, haha. Realistiska mål är ju ändå bättre.

Nä, nu är det dags att väcka Lou! Hörs sen.

4 reaktioner på “ONSDAG”

 • Monika skriver:

  Vad fin outfit du har på dig…var är den ifrån?

  Kram Monika

 • Didi skriver:

  Galet väder idag!!
  Vad kul med husdrömmar, hoppas ni hittar det ni finner.
  Själv är jag så taggad på att hitta lägenhet, vill bort från radhuslivet. Är galet trött på två våningar, massa stök och städ, jag vill ha en lägenhet. 😀

  • Alexandra Bring skriver:

   Menade programmet, kanske lite otydlig haha!!! 🙂 Älskar att bo i lägenhet just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.