HEMMAGJORD PIZZA

Alltså hur gott ser inte detta ut? Jag ÄLSKAR att göra pizza hemma sen jag började göra den här. Vickan gjorde den i sitt senaste youtube-klipp. Om ni inte spanat in hennes kanal än måste ni göra det!

Den här pizzan gjorde jag iaf förra helgen. Kom just på att jag pratade om den i podden med. Och la upp en bild på Instagram. Haha, jaja! Då missar ni INTE den. Jag brukar köra surdeg (finns färdig att köpa) men den fanns tyvärr inte på vår lilla butik närmast. Sen använder jag tomatsåsen som följer med eller gör en egen. Jag tillsätter oavsett alltid massa vitlök, oregano, salt och peppar i. Sen på med tryffelsalami (superenkelt att skippa för veg), riven pizzaost/riven mozzarella, körsbärstomater i hälften och champinjoner sen avslutar jag med buffelmozarella. Blir så jäääääävla gott och smakrikt. Pizza perfektion!

Blev några dagar off här med VAB-vecka och helg men nu är jag tillbaka på banan 🙂 Försöker att inte jobba så mycket på helgen vilket är otroligt befriande. Ligger fortfarande efter med mycket sen våra första veckor i karantän så just nu jobbar jag så mycket som jag kan. Några h per dag medan T sover! Vill komma i fas tills hon börjar bli mer vaken.

I veckan fortsätter jag med mina promenader efter jag lämnat Lou på morgonen och idag körde jag mitt första träningspass hemma. Det kändes inte direkt som ett träningspass eftersom det är mest fokus på knip, men det måste göras hur tråkigt det än är.

3 reaktioner på “HEMMAGJORD PIZZA”

 • Sofia skriver:

  Ser sjukt gott ut!!! Alltid när jag lägger mozzarella på pizzan dock så vattnar den så mycket? Pizzan typ flyter runt i en sjö när man tar ut den. Not nice ?

 • Emelie skriver:

  Har fått min andra dotter för 3 veckor sedan och tänkte kolla upp appen mammamage som så många pratar om. Såg att du också provat appen, kan du inte visa hur den ser ut? Fanns fler än en på appstore….
  ??

  • Alexandra Bring skriver:

   Min har ett stort vitt M och rosa bakgrund. Vet dock inte om det är den som är bäst! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.