RANDOM BILDER

Igår tog jag mig ut på en promenad fast jag inte riktigt hade feeling. 10000 steg som mål varje dag, men om jag inte når det är det i alla fall toppen att jag kommit ut. Igår gick jag mot Hornsbergsstrand. Den här promenaden är så himla fin och den brukade jag ofta gå för några år sedan när jag var singel. Lyssnade på musik och peppade för ett nytt liv. Nya livet blev ju succé såhär med facit i hand och Tula i vagnen framför mig.

Visade mina favoriter som vi snackade om i senaste avsnittet av Två systrar tipsar. Vi har också en rabatt där som ni får i podden, men idag är sista dagen. Så är ni i behov av ny doft kan jag rekommendera att lyssna på det avsnittet. Besatt av båda dom här förövrigt. MUMS. Har även övertalat min kille att börja använda Valentino för män som ser typ likadan ut, som inte nämndes i podden men ett hett tips! Kan man liksom matcha lite hehe. Sjukt god.

Provade att beställa hem från Le kebab för andra gången och denna gång tog jag deras falafelsallad. Dom är liiiite snåla med mängden på sides men jag kan verkligen rekommendera salladen. Så fräsch och god. Köpte även till hummus som jag la i. Älskar goda sallader fortfarande tydligen, trodde det var ett gravidinslag haha.

Nu när vi ändå snackar mat så la jag igår ut en story där jag lagar min godaste kyckling. Om ni inte sett den så ligger den kvar uppe. Världens enklaste marinad som alltid blir succé i alla fall, det är soja, vitlök, honung, olja och grillkrydda. Enkelt och snabbt. Brukar inte låta kycklingen marineras så länge i den eftersom min framförhållning suger så är ni som mig funkar det lika bra att bara pensla på innan och under tiden i ugnen (då smakar den extra mycket, GOTT).

När jag är hemma kl 14 ser jag alltid på nyheterna om corona. Det är sjukt att det liksom blivit en del av ens vardag. Samtidigt så tycker jag att det är skönt att det nya förhållningssättet till människor känns så naturligt. Jag håller avstånd, undviker stora folksamlingar, träffar nästan aldrig någon inomhus etc. Det är enkelt att adapta denna årstid. Tycker fortfarande att det suger såklart och det gör mig livrädd, men att det ändå ”rullar på” i mitt liv trots att det är så hemskt. Hoppas det dör ut snart. En positiv sak jag tycker är i alla fall att resor inte längre är något man gör höger och vänster, att vardagen fått nykärlek och att många respekterar sin omgivning på ett helt annat sätt.

Idag ska jag iväg på en lunch som jag egentligen skulle åkt på förra veckan när L var förkyld. Så mysigt! Hoppas att ni har en fin onsdag <3

6 reaktioner på “RANDOM BILDER”

 • Johanna Grahn skriver:

  Åh älskar när man går gamla rundor eller lyssnar på typ gamla spellistor man lyssnade när man peppade för ett nytt liv eller var väldigt exalterad för framtiden när man har facit i handen. Brukar lyssna på en spellista jag skapadenär jag gjorde slut med mitt ex i januari förra året och var så förväntansfull när jag sprang och gick med den listan i lurarna och drömde om min nya framtid. Nu när jag hör de låtarna blir jag alldeles varm för här sitter jag med min nya sambo sedan ett år tillbaka i vårat nyköpta hus. <3

  http://johannagrahn.se

 • Emelie skriver:

  Min man använder Valentino, äääääälskar den doften! Kan liksom nästa suga mig in i hans skinn för att jag ej får nog 🙂

 • Jennie skriver:

  Hej,

  Menar du Valentino Uomo edt eller någon av de svarta flaskorna? ?

 • Sara skriver:

  Tack för alla goda recept du delar med dig av! Jag gör då och då den goda grönkålssalladen du tipsade om för länge sen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.