HELGEN SOM VARIT

Hallå där ute! Hoppas ni mår bra? Det blev ju en lite långhelg här med Kristi himmelfärds så har inte hunnit kika in. MEN nu tänkte jag bomba er med hur senaste dagarna sett ut 🙂

I torsdags när förskolan var stängd åkte vi till Bromma för att möta upp Lous kusiner på min killes sida. Vi kollade höns och lekte i en lekpark. Succé för Lou som är besatt av sina stora kusiner 🙂 Dom fick ett till barn förra sommaren som precis börjat gå, så gulligt. Lou kallar honom för ”lillebror” haha <3

I fredags filmade jag en haul med den här fina fina sommarklänningen från Nelly. Övervägde att ha den på kvällen men eftersom jag skulle möta upp kidsen i parken gjorde jag det kloka att byta om till lite mörkare kläder, haha!

Vi käkade middag på en uteservering i närheten med Vickan, Erik & Ellie = tre barn och det gick fan bra! Det blev mutor deluxe men det tycker jag ändå är godkänt. Fick gå någon runda med Tula där mellan med, men det är ju standard. Efter att vi käkat gick vi hem och la barnen. Jag och min kille satte oss på vår balkong och för första gången utan renovering eller byggställningar kunde vi njuta av kvällssolen. FAN vilken målbild detta varit. Underbar känsla. Vi blev dock inte så långvariga för sen var det Let’s dance haha.

Gick förbi denna port på vår gata. Tycker den är så sjukt fin. Inspo till vårt framtida hus eller landställe. Inte storleksmässigt då, haha. Men fasaden, fönstren, träden. Allt är så himla fint ihop! Blir pirrig i magen när jag tänker på det.

Hittade en gammal linnebody från Lous lådor och drog på Tula. Lilla gullungen! <3 Gud vad min kärlek för henne växer. Det är så häftigt att lära känna en helt ny person.

Lördagen bjöd på regn och jobb. Jag och Vickan poddade. Jag startade dagen med en ansiktsmask för att få lite pepp för dagen. Eller jag körde faktiskt tre olika, haha. Typiskt mig. Alltid allt eller ingenting. Min hy har blivit så dålig av allt skräp jag ätit. Hoppas jag snart kommer in i lite bättre vanor. Vet inte riktigt vad jag väntar på, men ett mirakel kanske haha.

Min kilel gjorde pasta som vi åt tillsammans. Gottttt! Han ville bevisa att hans mat är godare än min, haha. Vi har ofta lite tävlingar mot varandra. Som vanligt tyckte han att han vunnit och jag att jag vunnit 😉 Men gott var det!

Körde också den godisutmaningen som så många gjort med Lou. Ni som inte sett kan kolla på min IG-tv. Låt oss säga att det här var andra försöket. På första försöket hann jag aldrig ställa ner tallriken eller filma. Framsteg ändå 😉

Igår var det sol igen och söndag blev parkhäng med dom  här två innan vi rullade hemåt och såg finalen av Robinson. Aldrig har jag blivit så glad över någon som vunnit!!!!! Sen läste jag en artikel med vinnaren och blev bara ännu gladare. Ska inte spoila men om ni inte sett det får ni fan göra det nu, haha.

Avslutar med en bild på Loki! Gubben är sist ner i priolistan när det gäller bilder så tänkte att det var dags att han fick leka modell. Min första bebis <3

4 reaktioner på “HELGEN SOM VARIT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.