MYSIGA DAGAR

Hej sommaren! Jag tycker faktiskt det är sommar nu 🙂

Hur mår ni? Jag mår toppen. Är så väderstyrd så jag är så pepp dessa dagar. Jag har ju min stegutmaning som jag är lite upp och ner med. Förra veckan passerade jag 50000 steg vilket är mycket för mig. Veckan innan jag började tog jag liksom 13000 steg totalt, igår tog jag 17000 steg på en dag. Och efter månader med först sängliggande sen Corona och karantän tycker jag det är grymt bra jobbat av mig ändå. Heja Alex och heja kroppen som börjat återuppstå!

Just nu har jag ganska mycket jobb innan sommaren. Alltid såhär precis innan sommaren och julen. Väldigt tacksamt jobb dock, kan kombinera det med att vara mammaledig med världens snällaste tjej. Det är helt perfekt för mig som är en ganska rastlös själ och behöver variation i vardagen. Det funkar superbra nu med tillvaron i alla fall även fast det gäller att optimera tiden L är på förskolan sina timmar. Om hon var hemma hade jag inte kunnat jobba tror jag men då hade det fått bli så! Vi får se hur det går i sommar. Har iaf planerat in en paus från podden hela juli, får se om fler saker behöver pausas eller om det går då min kille förhoppningsvis kan ha lite semester i sommar också. Mindre än en månad kvar tills L ska få sommarlov. Blir typ pirrig. Älskar att umgås med min familj på helgerna, och sommaren är lite som helg varje dag. Gud vad jag ska ge mina barn fina sommarminnen ihop med oss. Vi ska dock bara vara hemma i år, får försöka hitta roliga utflykter i närheten! Corona + ny liten medlem i familjen kändes det bäst. Hatar verkligen att flänga när dom är så små. Och att bila nu… vi har liksom 1 h max som gräns. Vet att många bilar under kväll/natt men Lou sover aldrig när vi sover borta. Eller sover gör hon, men alltid skitdåligt och oroligt så det blir liksom bara en tröttfest av allt och att då köra en lång bilsträcka känns som att be om det. Oavsett vet jag att vi kommer ha en toppensommar även fast den kanske inte inkluderar alla man hade önskat. Men så får det bli helt enkelt.

Har ni några speciella sommarplaner?

5 reaktioner på “MYSIGA DAGAR”

 • Johanna Grahn skriver:

  Haha trodde du menade att du gick 50 tusen på en dag ”och det var bra för dig” och kände lite att mina steg kom i skymundan där!

  http://johannagrahn.se

 • Julia skriver:

  Kan tipsa om Social Steps! Jag och mina vänner har den, så ”tävlar” man mot varandra, det blir inte hetsigt men när man ser att andra har gått 8000 steg på en dag så får man lite jävlaranamma och kämparglöde man inte trodde att man hade hehe.. Massa kramar från hon som gick på dejt med chikken tikka masala

 • Claudia skriver:

  17 000 steg för en gravid kvinna skulle jag inte säga är speciellt dåligt ? antar att du menar 1700 dock ❤️

  • J skriver:

   Alexandra är inte gravid ju? Och det skulle inte va konstigt alls även om hon hade vart gravid ? jag är gravid och får ihop typ så många steg per dag, underbart för själen!!

 • Angelica skriver:

  Vart kommer din outfit ifrån?? Jätte fin!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.