ROSENDALS TRÄDGÅRD

Igår var vi på rosendals trädgård och myste! Jag, syrran, Vanessa och Lojsan. Vi var där förra veckan också och det var verkligen perfekt för att hänga med små bebisar och hålla distansen plus att omgivningen är heeeeeelt magiskt. Lilla Tula levererade och sov typ hela tiden, så skönt för hon har inte sovit så mycket i helgen i vanlig ordning så då var det skönt att låta henne sova ikapp lite <3 Lojsan fick barn för typ 10 dagar sen och hade med sin lilla plutt, då kändes våra tjejer så himla stora i jämförelse haha! Händer så himla mycket i början. Så skönt för fotade Lojsans mat så slapp jag göra min snygg, haha. Vi åt samma! Insett att det är enklast för mig att börja dagen med grön juice, äta nåt salladish till lunch och sen på kvällen äter jag upp huset typ. Men då har jag i alla fall fått i mig näring vilket är så viktigt 🙂

Har haft en sån härlig helg med massa aktiviteter för L (och oss såklart) och kände att hon hade en riktigt bra helg. Ska berätta mer om den sen men ville bara dela dessa bilder. Tyckte det var så himla mysigt. Jag försöker ta vara på alla soliga dagar men i skuggan och med hög SPF. Min nya rutin på sommaren är att köra BUS två gånger i veckan så jag också får känna mig lite brun och fräsch utan några risker. I vanliga fall kör jag en gång i veckan och ett tunnare lager men nu har jag hittat en sommarrutin. Använder min grymma kompis Ida Wargs BUS. Den är verkligen helt magisk! Jag kör hennes spray och gel i ansiktet. Dock vet jag att dom släppt lite nya produkter så jag vill prova dom med 🙂 Så enkelt att få jämna produkter med hjälp av handske. Återkommer om jag hittar nån ny favorit. Vill bara verkligen upplysa er om att vara försiktiga i solen. Det viktigaste är absolut att inte bränna sig men också tänka på solens UVB-strålar. Att bli brun är ju kroppens försvar mot det, och även om man inte bränner sig är det kroppens sätt att säga att det blivit för mycket. Tycker det finns så bra substitut till att sola så snälla använd SPF med både UVA och UVB-skydd i sommar. Minst 30! Ju högre SPF ju högre skydd mot dom farliga strålningarna. Glöm inte att smörja på varannan timme också om ni är ute i solen! <333 vet att man tänker äsch, det där händer inte mig. Men så tänkte jag med! Hoppas jag får några att tänka till lite extra bara.

Nu ska jag göra mig i ordning för en promenad och sen ska jag faktiskt möta upp Ida för en lunch. Hoppas ni får en fin onsdag!

5 reaktioner på “ROSENDALS TRÄDGÅRD”

 • Claudia skriver:

  Vart är Viccans snygga skjorta från?

 • Anna skriver:

  Hej Alexandra!

  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg här eller som story på Instagram om hur du ger ersättning? Jag har läst allt du skrivit tidigare om din amningsresa osv men jag skulle vilja veta hur din rutin ser ut med Tula. Vad använder du för flaska? Hur förbereder du ersättningen? Värmer du vatten? Hur då? Rengöring av flaskorna? Ja, allt liksom! Många som är intresserade av sådant. Hoppas att du vill svara!

 • Matilda Berlin skriver:

  Men WOW vad magiskt det ser ut!!! Måste dra ihop tjej-gänget och göra typ samma nån dag <3

 • Jennife r skriver:

  Superbra att du säger det om att vara försiktig i solen men vad jag precis läst mig till så är solskyddsfaktor ofta giftigt och skyddar inte mot hudcancer etc så ska man använda något så ska det innehålla fysikaliskt silver som jag tolkat det av ”experter” 🙂

 • carola skriver:

  posting a black picture on insta and acting like you care just to follow the trend….better to post nothing at all then!
  yesterday was meant to really think and figure out how to help. it just shows you stil live in your bubble and continued your day with your friends on a nice insta-friendly picnic after you posted a black pic on your feed. smh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.