TULA UPDATE – 3 månader

5.6 kg, 60 cm

Heeej babes! Long time no blog men haft två VAB-veckor och noll tid. Ska köra en liten uppdatering sen men tänkte börja med lite om Tula och hennes utveckling. Lilla tjejen blev då tre månader på midsommarafton. Glömde dock bort det men det är inte direkt så vi firar, mest att det är kul att ha kvar en uppdatering och läsa sen 🙂 Vi var på BVC och vägde plus tog vaccin i veckan. Hon känns SÅ stor nu. Så hemskt för hennes ben sticker ut så mycket och jag glömmer bort det flera gånger och råkar gå in i saker. Som tur är går man ju ändå försiktigt men måste lära mig att hon är min nya kroppsdel typ, haha. Hon älskar älskar nämligen att ligga raklång med huvudet in mot mig och det är så jag bär runt på henne när hon är trött.

Tula har precis gått in i fas 4, det var den fasen jag minns från Lou. Och nån till, tror de va fas 6 eller 7. Jaja, lika bra att inte veta haha! Men vi får väl se hur den här går 🙂

Tula orkar nu vara vaken 1-1.5 h vilket är väldigt skönt. Man hinner liksom med lite mer innan det är dags att natta igen, haha. Kommer ångra mig så hårt för dessa ord. Men det är faktiskt mycket enklare att planera dagarna osv nu. Nu har jag kört på vaken ca 1 h sen natta, äta var 3:e timme hela dagarna och på natten inte lika mycket. Hon sover ibland lite längre svängar på dagen nu vilket är skönt. Dock bara om Lou inte är hemma 😉 Hon sov en hel natt (matade henne 22 och sen inte förrän 06) men det var typ för att ge mig en uppladdning för lite struliga nätter, haha! Hon är verkligen inte kaos. Har hittills (peppar, peppar) inte behövt vara vaken med henne några stunder på natten förutom att mata henne/stoppa in napp/flytta henne till mig. Dock vaknar hon ibland ofta och är lite orolig. Det var ju riktig lyx när hon bara vaknade en gång. Nu vaknar hon ibland redan 23, ibland 02, om man har tur 04 osv. Men tycker ändå att våra rutiner börjar sätta sig och hon äter inte mycket när hon vaknar så tror hon bara vill ha gos. Oftast sover hon i sin egen säng hela natten nu också förutom när hon är lite orolig!

Tula har börjat ASgarva nu vilket är hysteriskt kul. Alltså hon vet typ inte vad hon gör så det blir bara helt okontrollerat. Sen är hon seriöst alltid glad om hon inte är trött. Hon är lite svårsövd men kompenserar det med att vara en liten solstråle. Skulle säga att nu på slutet har vi verkligen connectat. Det är såklart att jag älskade henne direkt hon föddes, men jag har ändå haft lite svårt att verkligen verkligen ta in henne om ni förstår. Mycket svårare denna gång. Tror det beror på att vi inte haft samma tid för en bubbla och allt har bara gått i ett. Känner att jag blir mer och mer kär i henne för varje dag och jag smälter verkligen för henne. Idag kollade jag på henne och hjärtat värkte av kärlek. Älskar den här tiden med bebis när man inte behöver tvinga till sig myset utan dom bara stortrivs att ligga i ens famn. Det är så fint när hon ”snackar” och skrattar och kollar på mig och jag bara känner att hon är på hennes favoritplats på hela jorden.

9 reaktioner på “TULA UPDATE – 3 månader”

 • Karin skriver:

  Kul att läsa om hennes utveckling. På bilderna ser hon inte ut att vara så jättelik Lou längre? Så fina iaf, båda två!

 • Kim skriver:

  Gud vad jag behövde höra detta. Min lilla blev 3 månader idag, född 22/3 så lika gammal som Tula. Har en dotter sen innan som blev två i april. Känner verkligen igen min i det du säger med att inte ha connectat. Så annorlunda från första barnet med all fokus och nu andra barnet. Bebisbubblan har inte excisterat här med andra ?

 • Sanna skriver:

  Hei fra Norge! Så søt Tula er. Har en baby på 5 uker som veier 5,6 kg. Undrer på hvor stor han er når han blir 3 mnd ??

 • Emelie skriver:

  Hur mycket ger du henne på dagarna om hon äter var tredje timme?

 • Oda skriver:

  Så søøt hun er!! Sover hun på deres rom eller eget? Funderer på å flytte min bebis på 3 mnd da hun ofte våkner av oss når vi legger oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.