MARIEFRED

Heeej! Hur mår ni? Här är allt toppen 🙂 Lou sover inte längre på dagtid därav sjukt svårt att hinna kika in här för är så himla trött på kvällen haha! Försöker att inte kolla något jobb/sociala medier på dagtid när vi gör saker och bara vara i nuet sen uppdatera IG lite mer på kvällen vilket fungerar jättebra. Nu la jag Lou för att vila lite för att få en liten stund solo, och hon har sjungit några sånger och myst med sin snutte. Hon sover ju typ aldrig på förskolan heller men då brukar hon också vila en stund ändå så tänkte att jag provar det hemma med. Vi är ute varje dag men idag har vi inte tagit oss ut än. Försöker hitta olika aktiviteter och mindre dagsutflykter när vädret tillåter. Förra veckan åkte vi till Mariefred över dagen och det var så otroligt mysigt. Gripsholms slott och små gulliga färgglada hus överallt. Älskade det! Tyvärr var Värdshuset stängt, såg väldigt inbjudande ut men vi får prova det om vi åker dit nån fler gång helt enkelt 🙂 Det var precis lagomt litet för en liten promenad genom gatorna och vi kollade alla restauranger i områdets menyer innan vi satte oss, haha.

Några andra saker vi hunnit med är bland annat tekniska museet som jag varmt rekommenderar för er med barn! Finns ett rum som har lite olika experiment men även rutschkana etc. Det var också väldigt lugnt när vi var där = lätt att hålla distansen trots att det är lite svårare att få ens barn att förstå det. Vi var där senare på dagen närmare stängning och då hade dom flesta börjat röra sig hemåt.

Nä, nu ska jag hämta lilla skruttan. Vi hörs <3

3 reaktioner på “MARIEFRED”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.