IM BACK

Hej bloggen!!!! GUD VAD JAG SAKNAT ER! Jag tog mig lite vatten över huvudet och tänkte att jag kunde jonglera allt under sommaren. Bloggen fick pausas helt enkelt och fokus hamnade istället på min fina familj <3 Haft en fantastisk sommar måste jag säga. Den bästa sommaren i mitt liv!

Idag började L förskola igen och tiden finns. Lilla Tula ligger och sover, så jag kan passa på att kika in här. Så soft att ha ett barn som fortfarande sover på dagarna i alla fall, haha. En annan rolig grej är att podden också är tillbaka nu! Även den fick vila i sommar då det bara hade blivit negativ stress. Det var så glöms kul att köra igång igen i alla fall.

Hur mår ni? Jag hoppas ni haft en härlig sommar. Det blev ju verkligen all-in HEMESTER för vår del men jag hatar ju inte direkt att vara hemma så 🙂

Nu när jag har lite tid med Tula har vi stora planer haha. Mest för mig dock som ska börja ta tag i träningen igen! Jag ska börja köra i sept vilket känns så bra. Först lite mjukstart men sen på gymmet igen. En annan sak är att jag fått med min kille att köra yoga 30 min varje kväll. Eftersom jag är så otroligt otränad är det värsta träningspasset för mig också. Tycker det känns så himla bra. Aldrig gillat yoga innan pga inte känt något behov, men nu märker jag sån stor skillnad. Känner att jag kan andas mer fritt (?) och att hela min kropp är mjukare. Det är liksom efter tre dagar. Har ställt ett larm på mobilen kl 20.30 varje kväll och då kör vi! Så kul att göra något ihop också och heller inte förlora någon tid med barnen.

Nu blir det världens längsta text här men har så mycket jag vill berätta om. En annan sak inför hösten är att jag ska klippa mig nästa vecka. Då ryker håret. Känner verkligen att en new season new me kommer runt hörnet. Jag har alltid sagt att när jag har två barn ska jag ha kort hår haha. Vips så var man där! Tycker det passar mitt liv bättre (dvs no time) men också min stil hoppas jag. Sen kanske jag är skitful i det men då får det bara växa ut igen. Håll tummarna.

Nej nu ska jag sluta babbla här, men så kul att vara tillbaka och om Lou inte får 8292 förkylningar så kommer jag vara här som vanligt. PUSS

6 reaktioner på “IM BACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.