GOSTJEJEN

TJENA GÄNGET! Insåg precis hur fruktansvärt dålig jag är att ta bilder i vanliga kameran och inte i story. Skärpning! Lilla bruden ovan sover vidare i vagnen trots att den är stilla för typ första gången ever så jag sitter på balkongen och inväntar att vi ska hämta Lou. Idag är första gången jag hämtar Lou med Tula själv, har haft det väldigt soft hittills och inte behövt ha med båda men nu är min kille borta så. Tänkte ta bärselen eftersom Lou bojkottar ståbrädan hehe.

Idag var jag och Tula och hälsade på min vän Mimmi som precis fått sin lilla son för två veckor sen <3 Tula kändes som en gigant i jämförelse! Det är fan inte länge dom är små minisar alltså. Var i alla fall supermysigt och sen tog jag en promenad med vagnen hem. Imorse poddade jag och Vickan även, så kul att vara tillbaka! Har ni hunnit lyssna senaste avsnittet? Skrattade så mycket när jag lyssnade på det. Narcissisten tycker såklart att vi var sjukt roliga 😉

Känns jättebra med lite mer rutiner igen även fast jag saknar Lou så sjukt mycket på dagarna. Hon är den roligaste jag vet. Känns verkligen tomt här hemma utan hennes roliga påhitt. Hon lever dock livet på förskolan och det har gått bra utan blöja där med, yes!!! Så medan hon leker och busar hinner jag jobba plus vara lite solo med Tula.

En sak jag verkligen börjat lägga mer tid på sen Corona (när tid finns hehe) är aktier. Så himla kul?! Jag är dock riktigt kass men försöker läsa på vad man ska satsa på och chansar lite. Sen säljer jag bara när jag går + så tekniskt sett förlorar man ju inget då heller hehe. Köpte mina första för några år sen men inte riktigt brytt mig så mycket men senaste månaderna har jag börjat köpa och sälja oftare. Är det nån av er som är intresserad? Jag är ju absolut inte kunnig, bara ett roligt intresse där mycket går ut på chansning och hög risk = men SÅ kul! Eftersom jag bara lägger in pengar jag kan leva utan räknar jag inte med något. Jag köpte bl a Millicom, Tesla och Qliro som jag hoppas kommer växa mer men blivit mina kompisar hehe. Sen har jag också köpt bl a Nikola Corporation som inte gått lika bra, än haha hakade visst på trenden lite sent! Men de är bara några, har drygt 20 olika nu men det ändras hela tiden. Har ni några bra tips???! Ser de lite som ett spel att jag ska nå nya nivåer, och roligt men risky sätt att spara på. Har även annat sparande i fonder, bara på kontot och pensionsspar mm men detta är lite mer som en kul sidogrej. Hoppas självklart på att bli miljardär av 1000 spänn på nån superaktie hehehe.

8 reaktioner på “GOSTJEJEN”

 • Johanna Grahn skriver:

  Tänker minst en gång/prick varje dag att jag måååste börja med aktier men det känns så svårt och jobbigt bara. Så good for you!!!

  http://johannagrahn.se

 • Sofia skriver:

  Jag började med aktier när jag hade en liten tjej som gillade att amma timmar i sträck = tråkigt så kunde lika gärna ta tag i det. Körde på framtidsfeministens tips. Kan starkt rekommendera hennes blogg om det finns fler som jag där ute som inte vet var man kan börja ?

 • Anonym skriver:

  Köpte bambuser för några månader sen. Lite antingen eller, hittills ligger jag väl typ en tusing plus iaf. Även storytel, dom är fan på frammarsch. Annars funderar jag på evo.

 • Vs skriver:

  Sååå lik Tula är Lou på den bilden! ❤️

 • Elin skriver:

  Hej
  Aktier är såå kul!
  Jag tipsar om att ha en grund med investmentbolag i portföljen. exempelvis svolder, investor eller kinnevik :). Gärna fler inlägg om aktier eller spartips i vardagen med småbarn.

 • Emelie skriver:

  Tycker också det är kul med aktier och har nu under semestern lagt lite mer tid på det för att lära mig mer 🙂 Känner igen det där med att satsa 1 000 kr och tänka att man ska bli rik haha 🙂
  H&M, Swedbank och Hufvudstaden är tre bolag som i dagsläget är ganska billiga och som inte återhämtat sig i samma nivå som många andra men som känns som stabila bolag som ändå kommer gå upp på sikt. Investmentbolag som Kinnevik och Investor brukar ge bra utdelningar. Tycker DI skriver bra artiklar så kika där om du inte redan gjort det 🙂

 • Sandra skriver:

  Aktier och investeringar är jätteroligt! Har själv börjat intressera mig ordentligt nu i sommar när jag haft lite mera tid. Ett tips är att investera i investmentbolag! Då får du en bra spridning och investmentbolagen har presterat bättre än index över tid! 🙂

 • linda skriver:

  Har typ bytt Instagram mot Avanza, är inne flera gånger per dag… Kolla Kinnevik, Investor, icagruppen, essity, stockvik, Öresund och Astra Zeneca. Några bolag som känns trygga men går sjukt bra, och har utdelning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.