GOD MORGON

Kl 11.26 haha! Inte riktigt kommit igång än trots kaffe, lämning på förskola och jobb 🙂 Fotade äntligen mig själv pga kände mig fräsch för första gången på länge. Sista sommardagarna och snart åker höstkläderna fram. Inte riktigt redo men finns väl en charm med alla säsonger.

Jag har i veckan lagt fokus på att filma till min youtube som kommer upp i helgen (pirr!) och därför inte varit här helt. Jag kör värsta fixarveckan så tänkte att det kan vara roligt att få hänga med sen.

Annars rullar allt på här! Snart två veckor på förskolan utan förkylning så antar att det kommer nästa vecka om man ska vara realist haha. 2/4 veckor var iaf hemma innan sommaren. Fatta hur vabruari blir den här gången. Men jag räknar inte med nåt, bara hoppas att jag hinner jobba litegrann mellan att jaga Tula och underhålla Lou i vinter helt enkelt.

Igår blev Tula fem månader så tänkte skriva en liten uppdatering på det sen. Blev ingen förra månaden och det är ju så himla kul att kolla tillbaka på. Nu ska jag iaf strax väcka Tula och sen dra iväg på en lunch! <3

2 reaktioner på “GOD MORGON”

  • Anna skriver:

    Din första vlogg är den bästa vlogg jag sett, naturlig, härlig inspirerande! Och du är så himla fin med och utan smink/spraytan/naglar o.s.v. Du verkar vara så härlig och så fin vän, syster och mamma! Älskar också att barnen är med men du är fortfarande du och det handlar om dig, det man vill se ?

  • Lina skriver:

    TAGGAD PÅ DIN YOUTUBE!
    Men det jag tänkte skriva var att tänk på att det blivit mindre magsjuka osv på förskolan nu, med tanke på att alla är extra noga med handtvätt/hygien. Så det kanske inte blir så mycket sjukdagar ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.