SORRY BLOGGEN, TJENA VLOGGEN

FÖRLÅT bloggas att du får lida! Men jag har två kids hemma och tyvärr räcker inte tiden till <3 MEN jag har ju börjat uppdatera Youtube en gång/vecka så kan ni hänga med lite i vad som händer här hemma tills att jag har tid att skriva några fler rader 😉 Glöm inte att prenumera på min kanal heller så missar ni inget.

VAB fortsätter här hemma. Som vanligt när Lou blir förkyld hänger snoret kvar en halv evighet och med Corona = ingen förskola. Jag får bara vänja mig med att det kommer vara såhär i höst/vinter så får försöka klämma in allt så gott det går och inte stressa för jobb. Tula är ju också vaken rätt mycket och Lou sover ingenting på dagtid så hoppas ni fattar grejen haha! Det är dock så sjukt kul att få jobba lite samtidigt som mammaledigheten så klagar inte. Önskar mig bara 2 h per dag där jag kan kötta men med mycket kvällsjobb löser det mesta sig!!

3 reaktioner på “SORRY BLOGGEN, TJENA VLOGGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.