MIN SENASTE VECKA

Här har mitt fokus varit! Lou är ju frisk nu men i fredags skulle hon till förskolan och gick från att vara helt fri från snuva till att såklart bli snuvig samma dag, så fick hämta henne och sen försvann det igen?! Konstiga tider nu i Corona-tider. Och såklart får man följa restriktionerna!

Har försökt jobba allt jag måste på kvällen + några saker som inte gått att skjuta på under dagtid men har knappt hunnit tänka typ! Har dock haft det SÅ jävla mysigt med tjejerna och njutit varje dag. Det är ju inte så att det är deras fel att morsan jobbar samtidigt så försöker verkligen att inte låta någon stress eller arbete gå ut över dom <3 Tycker faktiskt jag skött det bra! Man lär sig hela tiden och utvecklas. Förr var jag lätt stressad och det påverkade såklart mitt humör. MEN då blir såklart vissa saker lite drabbade och är så himla trött på kvällen så har liksom inte haft nåt sug att blogga och då blir det ändå inget bra av det. Nu inföll sig suget dock, haha.

Jag har sett Nyckeln till frihet för första (!!!) gången ikväll. Min kille hade sett den förr men tyckte att jag verkligen behövde se den. Förstår inte hur jag kan ha missat, den var så bra. Om nån fler är som mig tipsar jag om att ta tag i det 🙂

Nu ska jag hoppa i säng! Men vi hörs igen snart <3

4 reaktioner på “MIN SENASTE VECKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.