JAG LEVER

Måste vara någon form av rekord i frånvaro här?! Såg en som skrev att det var trist pga inte kollar youtube. Fattar den men börja kolla. Haha, skoja!

Hoppas ni mår bra som ändå kikar in här. Jag mår iaf jättebra. Håller på att göra om lite hemma och fixa och dona. Ska faktiskt äntligen få in en tv i sovrummet ovanför skrivbordet! Men det blir en Samsung Frame som går att göra så att den ser ut som en tavla!! Perfekt eftersom jag jobbar rätt mycket från sovrummet, älskar det rummet som är världens mest harmoniska. Minus spjälsängen som tar över hela ingången. Vi bytte ju till en större, eller byggde ut våran från Stokke (samma som Lou hade när hon var bebis) så att Tula rymdes. Har också fått sänka den eftersom busiga tjejen står mot ALLT just nu.

Vill inte köra värsta tillbakablickarna för ni följer ju mig i andra kanaler så jag kör på som vanligt. Tänkte försöka uppdatera ett par gånger i veckan i alla fall 🙂 Livet när Lou inte är sjuk, har hittat lite rutin i allt!

6 reaktioner på “JAG LEVER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.