Mörka november

Den här månaden är verkligen ett mörkt mellanläge. Mellanläge mellan höst med vackra löv och julmys. Är så peppad på att byta ut bullarna till saffran. Hade tänkt tjuvstarta men tycker på nåt sätt att det är lite kul att behövas vänta? Som när man var ett barn haha!

Vi har tagit fram pyttelite julpynt men resten åker upp 1a advent. Och några dagar innan advent åker Lous lilla nissedörr upp. Vi ska göra en ”skattkarta” fast med små presenter varje dag (köpte en Jullander med djur från babyshop så sprider ut dom bara). Jag har också börjat skriva små brev att lägga i nisses lilla brevlåda. SÅ pepp! Eftersom Lou är så liten blir det bara en kort text med en bild på baksidan. T ex ”idag ska ni julpynta” så är det en bild på granen. Tänkte att Nisse ska få ge Lou lite uppgifter också. Som att bygga pepparkakshus, städa lite mjöl han spillt, äta gröt som han gjort osv. När barnen är äldre går det ju att avancera lite mer. Tänkte också att hans bus är måla ögon på frukten och lite annat sånt.

Nu fick jag precis Tula att somna. Varje gång hon är i en fas märks det så mycket på sömnen. Hon kan liksom inte komma till ro själv. Så idag blev det 138392 set squat with baby innan jag kunde lägga ner henne. Har det ju väldigt lyxigt annars med att söva henne. Lite mysigt när hon somnar på mig <3 Man får njuta av dom stunderna. Snart är hon 8 månader, tänkte att jag gör en post då. Vi ska till BVC idag i alla fall så får vi se hur mycket vikt jag hade på dagens träning 😉

Det är så tråkigt för hade verkligen fått in träning som rutin men haft så himla mycket jobb och dessutom lite omotiverad att jag inte får gå o köra min mammabootcamp. Snart är jag dock klar med alla samarbeten jag har inbokade för det här året så då blir det lite mer tid.

Nu ska jag försöka komma på nåt att filma till min youtube!

7 reaktioner på “Mörka november”

 • Eleonor Eek Clason skriver:

  Vilka fina koppar! ? Vart har du köpt dem?

 • Jenny skriver:

  Åh så kul att du är tillbaka här också! Har saknat att läsa din blogg 🙂 Undrar förresten var din suuuperfina vita stickade tröja med stor ”Peter pan” krage är ifrån!? Du hade på dig den på story vid ett samarbete i förra veckan och blev heeelt kär!

 • Luisa skriver:

  Hej hej!

  Vad kul att du ”började” blogga igen, har verkligen typ saknad bloggen (men tycker såklart också om dina vloggs och Instagram!).

  Lite tips (eller inspiration):
  Kollar på Tolkiens bok Letters from Father Christmas. Lou och Tula är lite för små för det tror jag (och det är jätte jobbigt att skriva såna långa brev med bilderna och allt haha). Men kanske man får dock lite inspiration?! Jag vet i alla fall att jag vill göra någonting liknande när jag har barn.
  Varje år Tolkiens barn skrev några brev till Father Christmas (britiska tomten, tror jag) och ”han” svarade på de. Varje år brevet från Father Christmas blev långare och han hade så roliga historier om vad som hade hänt under året vid nordpolen. Ibland var det också den vänliga isbjörnen eller någon nisse som svarade.
  Det finns en bok med alla brev och historier – så sött och kreativt!

  (sorry om jag skrev någon fel, svenska är ju inte mitt modersmål. Meeeen det hjälper verkligen att läsa din blogg / insta och lyssna på podcasten eller dina vloggs! så tack för det!)

 • Emelie skriver:

  Men gud vad kul! Längtar till Odd blir större så vi också kan hitta på sånt? verkligen så mysigt ?

 • Mikaela skriver:

  Jättekul att du bloggar igen!

 • Pia skriver:

  Saffransbullar är goda, hör julen till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.