NÄSTAN FREDAG

Hej fina! Hoppas ni mår bra? Här är man lite fast i ett hamsterhjul känns det som. Är så otroligt trött på Corona. Saknar att umgås, göra saker, ta på sig fina kläder och annat helt ytligt MEN är otroligt tacksam över min livssituation bara lite saknad efter socialt umgänge <3

Jag har precis spelat in en haul (utan spegel för första gången typ) och T håller på vakna så tänkte kika in här. Sjukt, nästa månad fyller liksom L tre år!!! och Tula fyller 1 år i mars. Tiden verkligen rusar förbi. Även fast det stundvis är lite tufft med två små hade jag faktiskt gärna pausat livet och fortsatt leva i all oändlighet precis som det är här och nu om det gick.

En fruktansvärd händelse förra veckan snurrar i mitt huvud hela tiden och har fått mig att tänka väldigt mycket. En otroligt underbar och älskad person gick bort alldeles för tidigt och mitt i livet, och jag tänker så mycket på familj/nära vänner. Det är så svårt att tänka på annat och livet känns väldigt orättvist.

Med det sagt, ta hand om varandra, ta ingenting för givet och njut av det ni har. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.