MÅNDAG-FREDAG

Heeej och hej måndag! Här sitter jag och försöker söva Tula så springer lite fram och tillbaka. Blev bara en 40 minuters nap idag så hoppas vi får till en till. Tula sover oftast 1.5 h på förmiddagen och 50/50 om hon sover en sväng till på eftermiddagen. Blev en extremt tidig morgon imorse så hoppas det!!

Solen skiner idag och jag är ju inte bäst på att gå utomhus så tvingade ut mig själv idag med en korv som motivation. Gunters korv ligger ju väääldigt nära oss, brukar spana in hur lång kö det är från balkongen haha, så det kändes som ett rimligt mål. Tycker det är så SÅ fruktansvärt tråkigt att ta en planlös promenad, plus att jag alltid blir så sjukt trött efteråt?! och sen har jag ju bara ett tillfälle per dag att jobba = när Tula sover, och om hon gör det i vagnen istället blir det inget jobb för min del. Hon känner väl ungefär som mig för planlösa promenader, så det är väldigt enkelt att bli bekväm haha. Men när det börjar bli ljusare och varmare ska jag verkligen försöka hitta på mer utomhusaktiviteter. Tula lär ju börja springa omkring any day och då blir det säkert lite mer utomhushäng. Haha en till sak jag verkligen

——-

NEJ för helvete! Det tog till fredag innan jag skulle göra klart detta blogginlägg?! HAHA! Tula sov inte. Meeeeeeeen jag har äntligen vaknat upp med NY ENERGI, solen lyser, det är fredag och peppen är max! Ingenting speciellt att vara peppad på förutom livet, ljusare tider och förhoppningsvis snart ett slut på denna skitpandemi haha. Saknar luncher, allt skönhetsfix, socialt liv osv MEN MEN MEN snart är vi i mål hörrni<3

Vi har i veckan fått upp nya gardiner som jag ska visa er sen och förhoppningsvis kommer snart vår nya soffa som vi beställde redan i oktober. Vi har även skissat upp en ny hall lite sådär bara så vi håller oss sysselsatta 🙂 Jag är verkligen så glad idag, sömn är allt för att jag ska fungera. Blir vidrig och bitter utan hehe. Fick alltså sovmorgon till 07 idag vilket var helt magiskt då jag gått upp innan 05 flera dagar i rad och somnat för sent. Nej hörrni, det är fan lättare med allt om man får sova.

Idag ska jag skicka in lite text till ett samarbete och bocka av några andra såna smågrejer annsrs har jag det väldigt lugnt. Ska hämta Lou om min kille inte gör det, och fixa fredagsmys och bara fira helgen. Lou älskar fredagar och vi försöker alltid göra dom supermysiga för henne!!! Längtar tills Tula kan joina fredagsmyset och se film med Lou men nu får hon också lite frukt och röjer istället. Vi gör typ alltid fruktbricka på fredagar vilket är väldigt uppskattat.

Men ville bara kika in och blogga klart och säga att nu hörrni, nu går vi mot ljusare tider! Hur magiskt?!

1 reaktion på “MÅNDAG-FREDAG”

  • Sara skriver:

    Kul med nytt blogginlägg! Saknar dina (och din systers) inlägg! Hoppas ni båda kommer igång på allvar igen och då med bloggen och inte bara insta o youtube ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.