SNABB HELG

Helgerna flyger så snabbt förbi nu. Är det bara jag? Eller generellt tycker jag tiden flyger förbi nu och jag tror att det är pga man inte gör nånting typ? Allt blir som ett låååångt ekorrhjul. Men det positiva är att det snart är sommar och då kommer dagarna fyllas med saker oavsett om man kan träffa någon eller inte då det är så mycket enklare utomhus med lite värme! På sommaren åker vi alltid på utflykter och gör mycket mer. Längtar verkligen tills i sommar. Om livet tillåter tänkte vi dra lite roadtrips etc.

I helgen tog vi det lugnt, åkte lite pulka med Lous kusiner och hängde i lekparken bara. Det var väldigt mysigt <3

Annars måste jag verkligen tipsa om serien Younger. Den är lättsam, härlig och lagom spännande. Har liksom skrattat högt och jag är fan inte en sån som skrattar högt till tv normalt sett haha.

Vi hörs senare!!

1 reaktion på “SNABB HELG”

  • linda skriver:

    Tack för att du uppdaterar! Älskar både din blogg och er podd. Förstår att du inte jobbar fullt nu, men jag är ändå bitter över att du postar för lite här xD Är dock tacksam över att du inte lägger upp lika många recept, haha! Mitt överätande är tungt nog som det är och de saker som du och Victoria postar är ju heeeelt galet xD SÅ BRA GREJER! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.