BB PREMIÄR

Hej fina! Fick liksom fördela bilderna från två dagar för att få med både en mysig kvällsfika och en snygg Alex haha! Igår blev det knappt några borstdrag utan bara en riktigt mysig söndag hemma. Ballonger fick tjejerna av min kille <3 och sen njöt vi bara av varandra. Tula har varit lite snuvig så vi har verkligen isolerat oss deluxe.

Nu sitter jag här och väntar på att Big Brother ska presentera årets deltagare. Jag fastnade ändå tillslut förra året pga program varje dag MEN hoppas att det blir lite roligare i år. I bristen och abstinensen efter Love Island UK är ribban ändå låg haha. Inget, INGET kommer i närheten av Love Island UK dock. Om ni inte sett det är jag avis på er.

Det händer ju inte sådär SUPERmycket i livet just nu får man väl ändå säga så serier är tillflykten. Dock tänkte jag idag att även om L väckte mig strax efter 5 (jag vet vissa har det alltid så men jag är fan inte van och inte mitt dygn heller) så hade jag en riktigt bra dag och njöt av livet. Ibland när man är trött orkar man ingenting men jag bytte taktik och låtsades att jag var odödlig. Slängde in tvätt, plockade, diskade, handlade, lagade mat, sminkade mig osv osv. OCH allt annat dvs jobb och häng med barnen som vanligt. Känner mig riktigt jävla stolt. Önskar jag alltid var så men tror också att det är nyttigt att låta sig bara få vara och inte bli stressad av det.

Efter BB ska jag i alla fall hoppa DIREKT ner i sängen och hoppas att mitt peptalk med Lou ger utdelning imorgon. Sa att man måste ligga kvar i sängen tills solen vaknar heheheee. MEN vi tog ju alltså bort spjälorna på hennes sängsida för några dagar sen och det har förutom tidiga morgnar gått såååå bra. Inget tjafs vid läggning. Hoppas det kommer göra oss mer flexibla i framtiden om vi ska resa etc. Typ sen Lou föddes har hon varit så beroende av att sova i sin säng och allt utanför hemmet har varit ca 0 sömn. Håller tummarna!!

Nej nu börjar bb här och jag är taggad på att se deltagarna haha. Men glider in hit och uppdaterar lite då och då <3 Så kul att ni fortfarande läser trots att jag inte uppdaterar lika frekvent som tidigare MEN kommer hänga här mer och mer tänkte jag.

Trevlig kväll <3

2 reaktioner på “BB PREMIÄR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.