MAJ MÅNAD

…och här har bloggen ekat tom länge?! Skulle välja ut några bilder från kameran men det blev inga förutom den här skålen hehe. Men hur fin är den?! Den heter ”Sjanti skål” och är H E L T perfekt. Finaste skålen jag äger. Så den förtjänade lite utrymme.

Hur mår ni? Själv trampar man på. Hela familjen åkte på någon slags maginfluensa med feber och sånt som ej behöver nämnas. Jag klarade mig dock! Men det var en jobbig rackare. Nu har vi ändå bockat av det och Corona i vår ”nya” familjekonstellation med två barn och överlevt det med. Samt en pandemi! Haha! Men allt med två barn minus VAB har gått så OTROLIGT mycket smidigare än jag trodde. Nu efter dryga året börjar det verkligen bara bli enklare med allt. Det enda är ju såklart sömnen men det är mycket pga alla sjukdomar som ställer till det. Vi har fått köra pass och nu är det enda vi vill ha är en lite lugnare period med sömn.

Heeeelt sjukt att maj är här?! Känns som dagarna flyter ihop. Längtar tills sommaren så otroligt mycket. Jag har ju postat om det på insta men vi har nu varit nära på att köpa tre lantställen men inget är vårt än! Den som väntar på nåt gott 😉 Men det är dock kul att leta även om man kan bli lite less när det inte blir just VÅRAT. Drömmen hade ju såklart att ha något som är helt vårt i sommar där barnen känner sig trygga och har sina rutiner. Jättemycket pga det vi vill ha något! Och drömmen att släppa ut Loki med ett bra jävla stängsel runt hela tomten så han kan springa runt och njuta av livet utan sitt koppel och massa grannar <3 Det kanske blir nästa sommar ist!

Men men, det kommer när det kommer!!!! Jag hoppas iaf på mer värme och mindre sjukdom och tid för återhämtning nu. Det positiva med Corona är att det är väldigt ”ok” (inte för att man ska göra saker bara för att man känner sig tvingad, men tror många fattar vad jag menar) att bara få vara. Vet helt ärligt inte om jag hade haft kraft för så mycket mer det här året? Sen såklart tråkigt med sånt som faller bort, men jag försöker se det positivt och vi har fått extremt mycket kvalitetstid tillsammans i familjen. Mycket jobb och annat gör att man verkligen vill ta vara på varje minut tillsammans, vilket vi verkligen gör/har gjort och jag är så himla tacksam för det!

Nu vaknade Tula men hann iaf in en snabbis. Saknar verkligen bloggen. Puss!

1 reaktion på “MAJ MÅNAD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.