VÄDRET HALLÅ

Heej igen! Spelade precis in en sommarhaul, kollade ut och kände ba hallåååå juni du är liksom här om mindre än en månad?! Känns inte som att sommaren kommer komma alls :-))) Fy fan vilken lång och oändlig vinter det varit i år. Känner ni också så? Tack C to the orona. Snoriga näsor är ju mer en regel än ett undantag, och en gång i tiden var man rätt obrydd men nu springer jag när jag ser en och undviker alla andra om våra barn har det. Vi hade ju Corona för ett par veckor sedan. Vi vuxna har iaf antikroppar (man kollar ju inte barn) och det ger ju ett visst skydd på samma sätt som vaccin fast inte lika kontrollerat. Vi klarade oss ganska lindrigt undan iaf men vart så otroooooligt trött. Känner mig dock helt tillbaka på banan vilket är jätteskönt. Det var SÅ obehagligt att tappa lukt och smak. Vatten ”smakade inget”?! Jag doftränade dock direkt och fick tillbaka det väldigt snabbt. Är så glad att vi var så försiktiga och ej träffade nån/gick nånstans. Gjorde ett test där i början som visade negativt men vi hade ändå VAB och var hemma, så skönt i efterhand att veta.

Annars är det fan jäääääävligt lugnt här. Leka med barn och göra hauls och diskutera djupa saker som vilket smör eller glass som är godast. Smickersglass är verkligen min no 1 som jag alltid faller tillbaka på. Är så sjukt sugen på glass just nu???? Måste prova nya Magnum som alla snackar om! Den och brynt smör haha!

Jag har nu drygt 1 månad kvar av tiden hemma med Tula solo innan det blir sommarlov och ledigheter med allihopa. Det känns SÅ vemodigt. Jag blir tårögd när jag skriver det. Alltså inte att vi ska vara lediga tillsammans, det är jag orimligt taggad på. Men att T blivit så stor. Känns så jävla sjukt att jag liksom varken är gravid eller har nån liten bebis längre. Den tiden har passerat så så snabbt att jag knappt hunnit med. Allt blir verkligen enklare med tiden men det är en slags separationsångest från våran lilla bubbla. Hon börjar förskolan i höst med Lou. Lou längtar dock sjukt mycket och kommer 100% ta hand om henne. Det positiva är att jag kommer slippa jobba varje kväll och helg och kunna stöka undan allt och vara 100% med dom. Kommer fortsätta köra på deltid som vi gjort sen L började eftersom jag har möjlighet. Sen får vi se hur Coronasituationen ser ut också. Men det är iaf det som är tanken, att hon ska börja då. När Lou började förskolan var jag redan gravid med Tula och allt var så förutbestämt. Nu känner jag mig lite vilsen och utan identitet haha.

Sånt som snurrar i mitt huvud just nu. Barn och glass hehe.

7 reaktioner på “VÄDRET HALLÅ”

 • linda skriver:

  Kul att du uppdaterar! 🙂

 • Sofia skriver:

  Så kul att du är tillbaka!! Brukar aldrig skriva kommentarer MEN tänkte att man lika gärna kan dela med sig av det man tänker lite för ofta men aldrig säger; fan vad glad och inspirerad man blir av dina kanaler! blir alltid lite extra glad när du lagt upp nåt då man vet att det antingen är något sött eller bara allmänt skönt = lycklig känsla iaf. Ha det fint!

 • Bella skriver:

  Vill också bara skriva en kommentar att det är så kul att du är tillbaka igen! Har gått in på din blogg varje dag och längtat! Tycker om hur du skriver i dina inlägg du är så cool och som du är i eran podd. Tycker det är så roligt att få följa dig och din fina familj både här på bloggen men också på youtube, hoppas du börjar med tuben igen! Hade gott ❤️

 • paula skriver:

  Hej! Älskar att du e tillbaka! Och dagens skratt med spegeln bakom huvudet. Trodde du hade tunna pippilottor och bara huuur får du håret sådär?? ?

 • Karin. skriver:

  Hej! Kul att du uppdaterar!
  Förstår verkligen hur du menar. Jag kände likadant när min tvåa började föris. Vem är man utan att vara med dem liksom? Ens eget liv har kretsat så mycket runt att ta hand om en liten parvel och sen har plötsligt den lilla parveln ett eget liv och saker att närvara på UTAN att man själv ska vara med!?
  Hursomhelst, om ni önskar fler barn så finns det ju massor av tid till det kvar?
  Vi stoppade produktionen efter två ? och jag har aldrig ångrat det. Sjukt nöjd med de två vi har? Nu är de 8 år och 6,5 år och allt blir bättre hela tiden. Älskar att de är sina egna människor, med djupa funderingar och att man kan GÖRA saker tillsammans när man åker iväg. Kram!

 • Sia skriver:

  Hej! Ville bara säga jäklar vad fint det var det du sa i podden här senast om barn o allt. Blev så rörd att jag började gråta. Du är en så fin person o mamma!! Ni båda är det förstås. Var väldigt fint sagt o viktigt samtalsämne också att man vågar prata om sånt på djupet, det ger en ju verkligen en reality check o som ni skrev att man inte ska ta något för givet. Det samtalet kommer man ta med sig framåt! Sen vill jag också säga att jag har inga barn tyvärr, är ofrivilligt barnlös o jag uppskattar att ni ägnar några meningar åt ”oss” ibland. Att ni bara säger det o tar upp det liksom ”vi tänker på de som inte kan få barn” – en sån mening uppskattas, det får en att må lite bättre o känna att man inte ständigt glöms bort. Bara en sån liten grej betyder mycket för mig, så ville bara säga det tack det uppskattas att ni bara slänger en tanke åt vårt hål så känner man sig mindre ensam o bortglömd o dessutom kanske får andra som lyssnar att också tänka på det lite extra nästa gång <3

 • Madeleine skriver:

  Kul att du uppdaterar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.