HALLIHALLÅ 2022

Ett år sen sist och istället för att summera året säger jag bara tjena. Fick sån saknad av att blogga igår? Det är nog för att det är så mycket som händer i våra liv just nu. Sen vi hördes sist har T börjat förskola, jag blev friad till (äntligen), vi la ner podden, jag började med YT igen (och utan att sluta haha), vi gifte oss och nu har vi köpt ett sommarställe!!! 2022 är vårt år, jag känner det. 22 är mitt favoritnummer så såg till att vår vigsel var 22/2/22.

Jag vill inte säga – NU SKA JAG BÖRJA blogga igen om jag bara gör det typ tre gånger men jag hoppas att jag är tillbaka för att stanna. Tycker det är så mysigt och personligt med blogg och saknar formatet. Saknar också att läsa bloggar?

Idag är det i alla fall fredag. Tula fick vara hemma från förskolan idag då hon hade ett sår på handen och jag var osäker på vad det var. Hon åkte ju på svinkoppor för ungefär en månad sen och jag hoppas fan inte att det är en ny rackare. Önskar INGEN svinkoppor. Nu sitter hon i alla fall och sorterar ägg på golvet. Vi gick och köpte lite påskpynt (på Granit, tips dom har så fint!) och påskpyssel/pynt på Flying Tiger till barnen. Så roliga saker där, tips!

Vi tog en fika innan för att fördriva tiden i snökaoset. Finns det äppelmust tar jag alltid det! Och jag undrar hur svårt det är att göra egen?! Vi har FEM stora äppelträd på vår gård så lär finnas lite äpplen att ta vara på, DRÖM. Kommer såklart visa mer från vår gård. Vi kommer få tillträde om mindre än en månad!!!!

Men annars är det mycket pirr i magen här. Det känns kul. Har varit väldigt låg i några veckor och det är verkligen min värsta känsla. Men det är bara ogrundad ångest så jag har försökt ge mig själv bra verktyg att jobba emot det. Men nu är jag 100% övertaggad på allt och min hjärna visar bara Pinterest 🙂 Hoppas att ni mår bra och kanske hänger kvar här lite!

16 reaktioner på “HALLIHALLÅ 2022”

 • Lotta skriver:

  Ja så kul att du bloggat igen! Har saknat det! Stort grattis till sommarstället, ska bli kul att höra mer om det! Kram

 • C skriver:

  Jaaaa! Äntligen är bloggen igång igen. Saknat dig här! Hoppas du kommer kötta med massa inlägg om gården och allt ni gör ❤️

 • Maria skriver:

  ÄNTLIGEN! Saknat din blogg. Saknar generellt blogga tbh. Så hoppas du är här för att stanna, ska bli så kul att följa allt vad 2022 erbjuder dig. Och grattis till allt so far <3

 • Tove skriver:

  Så mysigt att du börjat blogga igen, håller helt med om att man saknar att läsa bloggar! Och så härligt det ska bli att följa er resa med sommarstället och livet däremellan. 🙂

 • Sandra skriver:

  Sååå glad för detta, saknar att läsa bloggar!!

 • Julia skriver:

  Jaaaa blogga!! ??

 • Ellie skriver:

  Men JAA! Äntligen! Som jag saknat din blogg?

 • Sanna skriver:

  Beror på vad du menar med att göra egen äppelmust men enligt min tolkning lämna in då hehe men vi plockade typ 50 kg äpplen i trädgården la i pappkassar, lämnade in på musteri och fikade sålänge (tips 2 bra musterier på Ekerö!) klart på typ ingen tid alls, blev 45 liter(!!!), pastöriserad i bag in box och håller typ 1 år. DRÖMMEN att kunna ha till frukost osv långt in på vintern. Och kan säga att vi på våra 6 träd hade 800kg äpplen ett år!

  • Tess skriver:

   Ja, lämna in äpplen låter klokt. Vill man dock göra egen must (och kanske även egen cider) så behövs en kross och en press. Räkna med att ni i så fall behöver investera mellan 5000-10000 kr i utrustning.
   Och då har ni sedan väldigt mycket jobb runt omkring. Otroligt mysigt, men som småbarnsförälder är en enkel utväg ibland ett smidigare alternativ. Lycka till med gården!

 • Jessica skriver:

  Jättekul med blogg igen! Man orkar inte alltid se på yt eller så, det känns också fresh att få läsa. Kul som sagt!

 • Lilly skriver:

  Så kul med mer blogg! Föredrar absolut blogg framför vlogg och tyvärr slutar ju de flesta att blogga. Heja dig, det ska bli kul att följa igen ?

 • Evelina skriver:

  Så kul att du börjat blogga igen! Saknar också att läsa bloggar och ska bli så kul att läsa om allt ni tar er för 🙂

 • Emelie skriver:

  Ååh SÅ KUL med blogg igen ? ser framemot att följa resan med er gård också! Längtat ungefär lika mycket som du tror jag efter att detta ska hända ?

 • Emmelie skriver:

  ÄLSKAR att du har börjat blogga igen! Saknar att läsa och speciellt din och dina recept haha!

  Vi har här att man kan plocka äpplen och lämna in till ett musteri så fixar de must åt en. Värt att kolla upp om ni har så många träd och älskar must?

 • Linn skriver:

  Så kul att du bloggar igen!!!!

 • Sara skriver:

  Åh vad kul att läsa dina inlägg igen! ? Har missat att du börjat men nu har jag skrollat ner och läst ikapp alla inlägg! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.