TRE SKÖNHETSFAVORITER

Kiehls Creme de Corps body polish

Creme de Corps dry body oil

Aco Hydrating Booster

Lördag och hemmafix! Älskar Creme de Corps. Så magisk doft och härliga på huden. Dry oil är så nice när man har bråttom ut ur duschen och inte vill vara en torris. Och älskar Acos boosters (obs ej betalt men jag samarbetar med dom så säkrar och skriver REKLAM FÖR ACOOOOOOO) men den här är min favo just nu för min torra hy.

Körde på eyepatches och tog min tid för hudvårdsrutinen som inte följts slaviskt senaste veckorna. Älskar helger! Allt går i långsam takt och barnen älskar att dom får ha pyjamas på sig länge utan att jag tjatar. Snön faller ner utanför fönstret och det finns inga som helst planer på att lämna hemmet.

Startade dagen med att ligga och dra mig i sängen medan min man gick upp och började steka sina magiska pannkakor. Dom är så tunna och perfekta. Äter alltid tunna pannkakor med smör och socker. Så gott. Provade också kanel idag som många tipsat om men jag gillar less is more. Har också suttit och försökt planera rummen i nya huset. Det finns tre sovrum och vi kommer låta barnen dela rum i det största. Känns rättvist eftersom dom har det minsta här hemma. Eftersom det snart är tillträde behövs det beställas sängar väldigt snart. Vi ska åka ut i veckan och då ska jag måtta och försöka planera lite samt träffa byggare.

Nu ska vi göra ett litet ryck här hemma och sen kommer Kenza och Aleks förbi med barnen. Vi ska beställa hem någon lunch bara och låta barnen härja. Tula vaknade dock på fel sida och har suttit fastklistrad på mig sen hon vaknade. Njuter dock av det på ett obehagligt sätt. Älskar att känna mig behövd av barnen haha. Men hade varit skönt att få plocka lite utan min viktväst 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.