GLOWETTT

Har knappt öppnat sminklådan senaste två månaderna, skippat BUS och checkat ut! Är så taggad på lite piff nu. Beställt hem 24K primern från Peter Thomas Roth och den är sååååå trevlig? Perfekt för mitt effortless face att sakta jobba oss in i skönhetsrutiner igen. Också en sån härlig produkt att ha i sommar istället för nåt annat!!! 🙂

Nu har barnen fått frulle och idag blev det äggröra! Frågade om dom ville ha bananpannkakor eller gröt och då sa Lou äggröra, haha. Kan själv osv. Men så bra frukost! Försöker alltid att ge dom bästa möjliga frukosten då man inte vet hur dom kommer äta på förskolan. I vanliga fall (sen de blev sommartid) brukar vi ha det lite stressigt och barnen vaknar ibland 08 men nu har dom vaknat vid 07 två dagar så vi har verkligen haft såååå mycket tid och så gosiga morgnar. Nu sitter dom och leker med några påskleksaker dom fick av mormor mina fina tjejer.

Idag ska jag ta en snabb kaffe med en vän och sen ska jag och stativet ut i skogen och filma samarbete haha. Har dock anställt min allra första hjälp nu, men hon kommer hjälpa mig lite längre fram. Ska bli så kul! <3 Nej, nu måste jag klä på tjejerna. Ha en fin dag!!

1 reaktion på “GLOWETTT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.