GYM TIME IS THE BEST TIME

In collab with Bring Sportswear <3 

Top (HERE) & tights (HERE) – Bring Sportswear / Shoes – Nike

Goooood morgoooooon! Selfie game strooong! Haha! Nä men det var mycket folk på gymmet igår så bjuder på lite ego pics istället! Så skönt pass igår =) Körde lite lätt men ben. Det var skönt att få lite rörelse i benen. Mår alltid så bra när jag är på gymmet, det enda svåra för mig nu är att avsätta tid och att faktiskt ta mig dit. Igår trotsade jag i alla fall snöstorm och rörde mig mot gymmet för ett pass. Jag körde:

Selfie game strong lol! No it was so crowded so here’s some ego pics instead. Such a nice workout yesterday =) I did a light leg session. Love to feel the blood flowing in my legs. I always feel so good when I am at the gym. The only hard part for me is actually putting the time away for it and going there. Anyway yesterday I made it even though it was snowy and did a workout. I did: 

15 x 4 Air squats with an elastic band 
15 x 4 Side steps with an elastic band 
20 x 4 Overhead walking lunges 
15 x 4 leg extensions superset w 
15 x 4 ”gyn chair” lol
15 x 4 leg press 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.