RECEPT KÖTTBULLAR JUL

kottbullar-jul_-2

GOD JUL BABES!!!!! Checkade ut här helt igår för umgicks med familjen. Men tänkte kika in snabbt och önska er en god jul samt dela med mig av ett recept på världens godaste köttbullar!!!! Alltså seriöst dom godaste jag NÅGONSIN ätit, smälte i munnen. Här kommer det:

 

2 stora lökar
2 msk matfett
1 dl grädde
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
1 kg nötfärs
3 tsk salt
2 ägg
2 krm kryddpeppar
1 1/2 tsk socker
3 – 4 msk matfett till stekning

 

Så här gör du

Skala och skär löken i bitar. Mixa i mixer med nötfärsen. Blanda grädde, mjölk och ströbröd i en bunke. Låt det svälla ca 10 minuter. Blanda färsen med salt. Rör ner äggen. Krydda med kryddpeppar och socker. Mixa löken med ströbrödblandningen. Rör ner den i färsen. Rulla färsen till köttbullar och lägg dom i kokande vatten tills dom börjar flyta. Stek sedan köttbullarna i omgångar i matfettet i en stekpanna tills de är genomstekta. Enjoy!!!! 

 

kottbullar-jul_

2 reaktioner på “RECEPT KÖTTBULLAR JUL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.