A LONG WALK

gym-2
gym

Hello babes! Så sen uppdatering! Har köttat jobb, gått på visning, tränat, fixat mina naglar och nu är jag hemma igen och jobbar. Ska strax gå ut med Loki och sen göra pizzabullar. Redan gjort en gång, blev så jäääääävla gott. Ska lägga upp receptet här sen =)  ÄLSKAR vädret, får vårfeelings deluxe. Det tar sjukt lång tid att gå över allt men det är så nice, sitter hellre och jobbar lite senare om jag kan ta lite längre break på dagen.

Inväntar svar från mäklaren nu om en lägenhet jag vill ha, håll tummarna att jag får den! Tycker det är jättekul att leta lägenhet men har förlorat flera budgivningar och nu vill jag bara köpa nåt som känns bra. Nu ska jag sätta igång med maten för jag håller på dö av hunger. Kika in här sen för receptet. Puss på er fina!


//English:
Hello babes! Such a late update! Have working, gone on an apartment tour, trained, got my nails done and now I’m back home for work. I am on my way to go out with Loki and then make the pizza rolls. Already done it once, was so damn good. Will post the recipe here later =) LOVE the weather, get such a spring vibe. It takes a lot of time to walk everywhere but it is so nice, I rather  work a little later if I can be in the sun during the day.

I am waiting on a response from the broker now about an apartment I want, keep your fingers crossed that I get it! Think it’s so fun to look at flats but has lost several bids and now I just want to buy something that feels good. Now I’ll start with the food because I am dying of hunger. Get back here later for the recipe. Xx!

4 reaktioner på “A LONG WALK”

 • Sara skriver:

  Hej!

  Jag fann ut att ditt klädesmärke Bringsportswear inte använder sig av organiska textiler eller verkar ha Code of Conduct till arbetarna i utlandsverksamheten? Hur kommer det sig att du inte hade detta i åtanke när du grundade ditt företag? Med tanke på att hållbar utveckling är framtiden, finner jag det en aning besynnerligt att du inte satte upp en strategi kring hållbarhet när du planerade din verksamhet och de produkter som säljes inom den. Etiska regler för exempel, företagsansvar kring vattenmängd, giftiga kemikalier, miljöpåverkan etc.

  Eftersom jag personligen är väldigt mån kring att de produkter jag köper ska ha tillverkats på ett etiskt och moraliskt sätt med socialt ansvar, är det enbart svar jag ber om i detta tillfälle. Detta eftersom jag verkligen skulle vilja inhandla dina produkter, men känner att jag inte har tillräcklig information kring verksamhetens produktion och konsumtion samt miljöansvar.

  Precis som man idag har ingen lust till att köper icke organisk mat (majoriteten väljer för det mesta den organiska maten) är det inte någon större skillnad kring kläderna som vi köper. Precis som att man inte vill ha i sig onödiga gifter, vill man heller inte bära runt dessa på kroppen, det påverkar mer i längden än vad man tror.

  Jag försöker att kontakta så många företag som jag kan och få mer ingående information kring deras produktion och konsumtion, eftersom det är viktigt att vi tillsammans kämpar för en hållbar framtid.

  Jag hoppas, och, ser fram emot svar från dig!
  Mvh Sara

  • Josefin skriver:

   Vilken bra fråga! Är jag också nyfiken på..
   Gillar verkligen kläderna men skulle verkligen vilja veta mer om tillverkning m.m. 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Sara! Vi jobbar endast med certifierade väletablerade fabriker som andra stora varumärken också jobbar med 🙂 Vi använder inte bomull som material, även ekologisk bomull har en stor miljöpåverkan pga vattenmängden som används. Polyester är vårt vanligaste material, och inför framtiden med att varumärket växer hoppas vi att vi kan börja jobba med återvunnen polyester! Vi försöker hela tiden ta varumärket framåt. Kram

 • Aleena skriver:

  Hi Alexandra!
  I hope you’re doing well 🙂
  I just had a question about business. I was wondering how you went about taking your sketches and designs from paper to reality? How did you go about finding someone to make prototypes and then eventually the final product?
  Thank you! Xox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.