SPRING LOOK

Heeej från den vårigaste tjejen! Haha, snacka om att ta ut våren i förskott bara för att det är lite sol, men är man svensk så är man 😉 Är så glad över ljuset, är sån himla vädermänniska så är alltid helt låg på vintern, nu kommer energin sakta men säkert tillbaka. Har även börjar ta en Berocca varje morgon med koffein i, funkar skitbra för mig!

Idag är det träning och födelsedagsfirande ikväll som står på schemat. En lugn lördag precis som jag älskar <3 Jag är verkligen allt eller inget.. i somras blev det en hel del party och nu minns jag inte ens sist jag var ute hehe. Men man ska göra det man blir gladast av och trivs mest med för stunden. Är t o m mer pepp på att vara hemma och laga mat än att gå ut och äta, kanske för att min mat är så gooood haha!! =) Hoppas att ni har en fin lördag <3

//English

Hi from a spring girl! Haha, talk about taking out the spring in advance just because there is some sun, but if you’re Swedish you are 😉 I’m so glad for the light, i’m such an unbelievable weather person so I am always quite low during the winter, now the energy will slowly but surely return. I have also started with a Berocca every morning with caffeine, works good to me!

Today is workout and birthday celebration tonight on the schedule. A chill Saturday just like I love <3 I’m really all or nothing .. this summer there was a lot of party and now I do not even remember the last time I was out hehe. But I always do the things that makes me happier and feel comfortable. Im even more excited about staying at home and cook than to go out for dinner, maybe because my food is so gooood haha!! =) Hope you have a nice Saturday <3

5 reaktioner på “SPRING LOOK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.