VLOGG – SPANIEN!

Glöm inte att prenumerera på min kanal – HÄR!

HEEEJ fina ni! Äntligen dags för en ny video, här kommer en video från hela vår vecka i Spanien =) Är fortfarande lite oskillad på det här med att filma och klippa och planera upplägget, men övning ger färdighet haha 😉

Tro det eller ej så jobbade jag hela dagen igår, men jag hann inte klart att lägga upp nåt här haha, fail!! Videon tog sin lilla tid om man säger så. Sen har jag också fotat ett recept och ett samarbete som kommer upp i dagarna. Skulle egentligen åka till Spanien på måndag men har fått en inspelning för ett jättekul uppdrag, så får åka dit några dagar senare men det känns lugnt. Nu ska jag se om min revisor har skickat in mina sista uppgifter för deklarationen så jag kan göra klart den. Alltid sista minuten hehe!

2 reaktioner på “VLOGG – SPANIEN!”

  • Jm skriver:

    Kanske att lite mer fokus på dig och den du är med hade varit intressantare än typ vad ni handlar för mat 😉 Men ni kanske är väldigt hemliga av er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.