BEST PLACE EVER

Top – Ivyrevel / Bikni bottom – Missguided

Heeeej måndag! Har det magiskt här borta, även fast det är mycket jobb njuter jag av fina ställen och härligt väder. Åker hem imorgon men sen åker jag till Paris på fredag så blir inte hemma så länge, resnerven kliar och det är skönt att jag har något att se framemot 🙂 En av mina bästa vänner Emma fyller 30, så jag och Vickan bokade en resa till Paris för henne.

Efter den helgen ska jag återgå till mina rutiner, jag kommer lägga upp fasta dagar att träna varje vecka och tänkte även köra en vegetarisk vecka. Vi har grillat varje dag här borta så ätit mycket mer kött än jag brukar, känner att jag behöver rensa kroppen lite. Hade ni velat se vad jag äter en vecka med vegetarisk kost?

Heeeej monday! It’s  been magical here, even though it’s a lot of work, I enjoy beautiful places and beautiful weather. Going home tomorrow but on friday I’ll go to Paris so I won’t stay home for long, my traveling nerve is crazy and I’m glad I have something to look forward to 🙂 One of my best friends Emma turns 30, so me and Vickan booked a trip to Paris for her.

After that weekend, I will return to my routines, I will put up regular days to work out weekly and also thought I’ll have one vegetarian week. We have had BBQ every day here so have eaten a lot more meat than I usually do, I need to clean my body a little. Do you want to see what I eat for a week with a vegetarian diet?

5 reaktioner på “BEST PLACE EVER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.