LEG WORKOUT W IDA

Den här posten innehåller reklamlänkar till min shop Bring Sportswear 

My top – here / my tights – here

Hej babes! Igår tränade jag och Ida tillsammans. Vi brukade träna mycket tillsammans när vi bodde nära varandra förut på Östermalm, och nu bor vi nära varandra igen. Så skönt med en träningskompis =) Vaknade och kände mig så sjukt sugen på gym, så messade henne och 45 minuter senare (ok jag var typ 10 min sen som vanligt haha) stod vi på gymmet och körde ben. Jag har mest tränat hemifrån på sistone så det var skönt att köra ett lite traditionellt gympass på ett nästan tomt gym.

Ska absolut börja träna mer förmiddagar, förut tränade jag verkligen bara kvällspass men har min topp på förmiddagen med energi så ska nyttja den. En fördel med att ha flexibla arbetstider helt klart! Ännu ett plus att min tyyyyp granne har samma arbete som mig, så nu får vi släpa varandra till gymmet!!! 😀 <3 Läs mer om mitt pass nedan:

Hi babes! Yesterday me and Ida worked out together. We used to workout very much together when we lived close to each other at Östermalm, and now we live close to each other again. So nice with a workout friend =) Woke up and felt like I really was longing for gym, then I texted her and 45 minutes later (ok I was kind of 10 mins late as usual haha) we stood at the gym and did legs. I have been training most recently from home so it was nice to do a little traditional gym workout at an almost empty gym.

Should definitely start working out more mornings, before I really practiced just evening workouts but I have my peak in the morning with energy to use it. An advantage of having flexible working hours! Another plus that my almost neighbor has the same work as me, so now we have to force each other go to the gym !!! 😀 <3 Read more about my workout below:

My workout: 

10 x 3 ”squats” (ej djupa pga höften) 
10 x 3 deadlifts 
10 x 3 kick backs 
10 x 3 hamstring curl on a ball
10 x 3 kettlebell swings 
10 x 3 ”squats” in the cable cross (visar sen)

3 reaktioner på “LEG WORKOUT W IDA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.