LEG DAY

Hej fina ni! Igår träffade jag upp Vickan och körde på vårt gamla ”hemgym”. Hade varit spännande att veta hur många timmar vi spenderat där, men det är inte få i alla fall haha!! Förut så hade vi en rutin att vi alltid träffades där, varje dag. Jag, Vickan & Mimmi. Vi tränade fan hardcore och hela livet handlade om timmarna på gymmet. Det var så roligt men det känns skönt med lite utrymme för annat också. Men – eftersom vi var på vårt fd andra hem så blev det ett obligatoriskt benpass 😉 Eftersom jag kör mycket lätta vikter och kroppsvikt, så var det skönt att gå undan från gymmet lite för uppvärmningen. Här kommer mitt pass:

Hello, you guys! Yesterday I met Vickan and had a workout at or old ”home gym”. It would’ve been exciting to know how many hours we spent there, but there are not few haha!! That time we had a routine that we always met there every day. Me, Vickan & Mimmi. We were hardcore gym rats and the whole life was about the hours at the gym. It was so fun, but it feels nice with some space for something else too. But – because we were at our former home, we had to do a leg workout 😉 Since I do very light weights and body weight, it was perfect to get away from the gym a bit for the warming up. Here comes my workout:

Hamstring curl with ball (Last pics) 20 x 4 
Kick backs with elastic band (First pics) 20 x 4 
Step-ups with weight (Viktorias pic) 20 x 4 
Side steps with elastic band 20 x 4 
Leg press 10 x 4 
Hip abductor 10 x 4 
Leg extensions 10 x 4 

2 reaktioner på “LEG DAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.