HÅRSNACK

Heej babes! Hur mår ni? Jag mår bra! Drömde mardrömmar inatt som vanligt på slutet och kanske därför jag är så trött? Såg någon skrev liknande!

Hur som. Har fått så otroligt mycket frågor om mitt hår senaste månaderna. Jag har ju lite mer tid för håret nu än när L var mini och sen har det fått sig en extra boost av graviditeten! Tänkte i alla fall svara på dom vanligaste frågorna om mitt hår så finns det här på bloggen 🙂

Jag tvättar håret en gång per vecka. När jag tvättar det så använder jag just nu ett schampoo från Keune från deras serie Keratin Smooth (tycker den är svinbra), sen använder jag Kerastase silverschampoo, balsam från RedKen och sen inpackningen 1002 från Revlon. Jag brukar varva hårvårdsprodukter eftersom det känns som håret vänjer sig. Kan VARMT rekommendera Keunes serie Keratin Smooth, deras inpackning är GALEN! Sen vet ni ju sedan innan att Maria Nila ligger mig varmt om hjärtat och älskar även deras silverserie som är svinbra. Kerastase silverserie är också bra men jag får lite torrt hår av den så är noga med balsam och bra inpackning. Dock kan jag använda det schampot varje gång utan att mitt hår blir för kallt! Jag brukar byta lite då & då men det är oftast dom produkter jag nämnt ovan som jag växlar mellan.

Efter att jag tvättat håret så använder jag alltid värmeskydd. Jag brukar använda Maria Nilas cream heat spray som jag tar i handen och sprider ut i håret. Just nu har jag även någon leave-in produkt från Redken som jag använder, den bruna. Jag torkar håret och antingen låter jag det bara vara eller så lockar jag det. När jag lockar det gillar jag mjuka lockar som är lösa så jag använder inget hårspray. Jag brukar använda torrschampo för att få lite mer stadga bara. Torrschampo kör jag antingen Batiste, Lernberg Stafsing eller Maria Nila.

Tillskott får håret så kan jag rekommendera b12! Jag käkar Behepan från apoteket. Mitt hår mår mycket bättre av det. Jag äter ju också väldigt lite animaliska produkter så jag äter det mycket därför men håret blir otroligt bra av det.

Jag tonar mitt hår och toppar det ca var fjärde månad hos Marre. Han använder alltid skonsamma produkter som inte sliter på håret så det som växer ut sen jag började gå till honom är så himla friskt och fräscht.

Om ni undrar något annat så är det bara att fråga <3

10 reaktioner på “HÅRSNACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.