FROZEN PEPPARKAKSCHEESECAKE

Hej fina, lite intetsägande bild kanske men det är faktiskt det enda som är kvar av den här sjukt goda efterrätten! Jag gjorde den på min julmiddag, och om ni letar den perfekta efterrätten med touch av jul – testa denna. Jag gjorde om ett av mina favoritrecept fast en x-mas edition 🙂

Det här behöver du: 
Ca 300 g pepparkakor 
75 g smör 
2 dl vispgrädde
150g vit choklad
1 dl florsocker
300 g philadelphia 
1 ägg 
1 paket hallon (125 g)

Gör såhär: Krossa pepparkakor. Smält smör. Rör ihop och lägg in i en form som botten. Vispa grädde. Vispa upp ägget. Smält den vita chokladen över vattenbad och blanda med ägget. Rör sedan försiktigt ner det i den vispade grädden. Blanda florsocker och philadelpia i en skål. Blanda ihop båda rörorna och tillsätt hallon. Smeta ut över digestivebotten. Lägg in i frysen några h.  Servera!

English: 

What you need:
300 g gingerbread 
75 g butter
2 dl whipping cream
150 g white chocolate
1 dl powdered sugar
300 g philadelphia
1 egg
1 package raspberries (125 g)

Do this: Crush the ginger bread. Melt the butter. Stir together and put into a form as a bottom. Whip the cream. Whip the egg. Melt the white chocolate in a water bath and mix with the egg. Stir gently down into the whipped cream. Mix the icing sugar and philadelpia in a bowl. Mix together with the cream mix and then add the raspberries. Smudge it over the digestive bottom. Place in the freezer for a few hours.  Serve!

1 reaktion på “FROZEN PEPPARKAKSCHEESECAKE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.