BREAKFAST MOMENTS

Såhär såg morgonen ut för mig, förutom att jag ärligt talat bara tog kort på chokladen för IG, det är dock nåt jag älskar att dricka under december, men när man ska fota så smälter grädden för fort om man har varm choklad, haha! 😉 Igår bakade jag på kvällen och sen började jag känna mig febrig, så la mig i sängen och slutade med att jag sov 10 h, så mår mycket bättre idag! Kroppen är bra på att säga ifrån i alla fall, och jag lyssnar!

Idag har allt fått gå i lugnt tempo i världens skönaste brallor, och snart ska vi förbi IKEA (det var det lugna tempot) och sen storhandla för julafton. Det är i alla fall bättre att göra det idag än imorgon 😉 Det här med planering har aldrig varit min starka sida, men nu när jag måste dela upp saker så har jag inget val! Har i alla fall bara en sak kvar att baka, och min kille ska laga maten och jag ska försöka att inte lägga mig i, haha!

Idag lyssnade jag igenom nästa avsnitt för podden, det kommer ut imorgon (eftersom söndag är julafton) och jag är superpeppad på det avsnittet, jag älskar verkligen att podda. Nu ska vi bara klippa till lite småsaker, jag och Vickan är rätt bra på att slänga ur oss grodor och spåra ur med flams, men det verkar ändå som att fler har samma knäppa humor så vi lämnar det mesta orört =) Vi hörs imorgon fina, önskar er en jättebra fredag och vill igen tacka för alla kommentarer jag fått i veckan, jag är överväldigad av all kärlek och fina ord jag fått. Det värmer verkligen i hjärtat. Inlägget igår grät jag när jag skrev (hello emotional) och det är alltid lite jobbigt att öppna hjärtat så, men det känns bra att dela med sig och ännu bättre när det blir bra för andra att läsa, så tack för alla kommentarer. Jag har inte kunnat vara så personlig som jag brukar på slutet eftersom jag hållt 90% av vad min hjärna tänkt på hemligt, så det känns väldigt skönt att vara ”tillbaka” 🙂 <3

This was my morning, except that I honestly just took a pic of the chocolate for IG, I love drinking it in December, but when you shoot, the cream melts too fast if you have hot chocolate, haha! 😉 Yesterday I baked in the evening and then I began to feel a bit sick, so I lay in bed and ended up sleeping 10 h, so much better today! The body is good at saying stop, and I listen!

Today, everything has been done very calm, and soon we’ll go to IKEA (that’s the end of this calm day haha) and then grocery shopping for Christmas Eve. In any case, it’s better to do it today than tomorrow 😉 This planning has never been my strong side, but now that I have to divide things I have no choice! Have anyway just one thing left to bake, and my guy will cook the food and I will try not to disturb, haha!

Talk to you tomorrow, I wish you a great Friday and would like to thank you for all the comments I received this week, I’m overwhelmed by all the love and the nice words I received. It really warms in the heart. The post yesterday I cried when I wrote (hello emotional) and it’s always a little hard to open the heart like that, but it feels good to share and even better when it’s good for others to read, so thank you for all the comments. I have not been able to be as personal as I usually are at the end because I kept 90% of what my mind thought of secretly, so it feels very nice to be ”back” 🙂 <3

6 reaktioner på “BREAKFAST MOMENTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.