RECEPT – supersnabb asiatisk sallad

Fick så många frågor om denna så tänkte att jag kan dela receptet 🙂 Bilderna är lika snygga som mina andra middagsbilder haha, men folk blev ju sugna ändå. Det var så sjukt enkelt att bara slänga ihop och jag har alla såser etc hemma. Har ni inte det kan ni ju bara utesluta nåt ur dressingen men sesamolja och soja är ett måste. Jag valde att äta min helt vegetarisk, men la till rostbiff och grillad kyckling på sidan som båda köptes färdiga i kyldisken för dom andra! Påläggsrostbiff passar sjukt bra tydligen.

Det här hade jag i salladen:
Edamebönor (köp frysta och spola med kallt vatten i durkslag)
Böngroddar
Grovt rivna morötter

Gurka (strimlad fint)
2 krukor koriander 
1 paket risnudlar
Cashewnötter 

Sen gjorde jag en dressing på sesamolja, soja, fisksås och hoisinsås! Jag höftade på mängden men skulle säga att mest soja, följt av sesamoljan, fisksås och sen hoisinsås. Den ska vara ganska rinnig. Skär ordning grönsakerna och koka upp vatten för risnudlarna. Spola av dom i kallt vatten. Blanda ihop allt förutom cashewnötterna. Häll över dressingen och låt stå en stund. Hacka nötterna och strö över precis vid servering. Enjoy!

3 reaktioner på “RECEPT – supersnabb asiatisk sallad”

Lämna ett svar till Ullie Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.