LAST NIGHT

alexandra-bring-janni-deler-2
alexandra-bring-janni-deler

Janni & me <3 Pics: Stella Cocozza 

Heeej babes! Hemskt ledsen för sämsta bloggdagen igår, jag var så extremt trött hela dagen. Jag och Hannah käkade brunch på Nybrogatan 38, så kom Justin Bieber dit och kaos bröt ut haha! Tycker faktiskt jättesynd om honom, tänk att inte ens kunna äta frukost för att folk inte kan bete sig..

Jaja, sen åkte jag hem och svirade om till klänning. Det  var dags för Social Media Party! Fick hänga med Jampan hela kvällen och hon vann även årets blog. Så himla välförtjänt! Får alltid energi av att träffa henne och saknar henne redan <3 En superbra kväll helt enkelt! Kommer säkert upp lite fler bilder.. Nu ska jag sätta på mig gymkläderna och möta upp Mimmi för träning + brunch. Magisk helg med mina tjejer 🙂

Hi babes! Sorry about the bad updates yesterday, I was super tired. Me and Hannah had brunch at Nybrogatan 38 when Justin Bieber showed up. It was chaos. I feel so bad for him, he can’t even have a meal. 

Anyway, I went back home and changed to a dress. It was time for Social Media Party! Had time to hangout with Jampan and she won the blog of the year. So well deserved! I always get energy by seeing her and I already miss her <3 A really good night! I will probably post some more pics.. Now – time to change into workout clothes and meet Mimmi for workout + brunch. Lovely weekend with my girls 🙂

5 reaktioner på “LAST NIGHT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.