CAFE SIRAP

cafe-sirap-2
cafe-sirap-3
cafe-sirap-5
cafe-sirap

Varit mycket olika restips, men tänkte bara tipsa om detta ställe i Stockholm! Café Sirap! Ett av dom första ställena jag började hänga på när jag flyttade hit… Deras brunch är en riktig Alex-brunch. Käkar alltid äggröra med kalkonbacon och pannkakor. Mmmm! Haha asså food-takeover på bloggen. Kanske bara ska ändra det till en matblogg. Haha, nä skoja bara =) I LA kommer vi träna och har ju med min vapendragare som kan fota mig. Så nice! Fick några frågor om hur jag lyckats gå upp i vikt.. Har ingen mirakelmetod. Jag har… ÄTIT allt. Och två portioner av allt. Och tränat mindre, jobbat mer.. Jag tänkte i alla fall filma massa därborta. Säg till om ni vill se nåt speciellt. Nu ska jag fortsätta med mina kvitton för bokföringen, gå och köpa hundmat till Loki och sen på middag innan jag ska packa. Puss

I have to tell  you about this place in Stockholm! Café Sirap! One of the first places I started to hang out when I moved here … Their brunch is a real Alex brunch. I always order scrambled eggs with turkey bacon and pancakes. Mmmm! Haha food take-over on the blog. Maybe should just change it to a food blog. Haha, nah just kidding =) In LA, we workout and with my girl who can shoot me. Nice! I recieved questions about how I managed to put on weight .. I have no miracle method. … I have been eating everything. And two servings of everything. And worked out less, worked more .. I will do a lot of filming over there. Let me know if you want to see something particular. Now I will continue with my receipts for bookkeeping, go and buy dog food to Loki and then to dinner before I start  packing. Kiss

2 reaktioner på “CAFE SIRAP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.