NYC IN BIKER TIGHTS

bring-sportswear-biker-tights-2
bring-sportswear-biker-tights-3
bring-sportswear-biker-tights-4
bring-sportswear-biker-tights-5
bring-sportswear-biker-tights-6
bring-sportswear-biker-tights

Get the tights – HERE (in collab with Bring Sportswear)

En bildbomb från bilderna när vi var i NYC. Älskar verkligen dessa tights! Så nice med träningskläder man kan använda till vardags. Dom svarta biker tightsen används flitigt =) Eftersom jag gått upp typ 8 kg kan jag inte längre ha samma storlek i vanliga kläder, så mina stretchiga träningskläder är det som används nu typ haha! Måste köpa lite nytt.. Men ska ju till LA så där kommer det nog vara barbent som gäller.

Idag har jag fixat mina fransar, körde lite naturligare denna gång. Så nöjd! Efter det åkte jag på ett lunchmöte. Nu jobbar jag hemifrån och ikväll är det middag med kontoret. Mys! 🙂 Försöker maxa dagarna hemma innan det är dags att resa iväg igen. Svårt att hinna med sociala, jobb, träning, hemmet.. Jag skruvade ihop dom två nya borden igår också. Ska beställa mina tavlor och sen ge er en liten tour här hemma.

 Pictures when we were in NYC. I really love these tights! Amazing with workout clothes can be used in my everyday life. The black biker tights is used frequently =) Since I have gained about 8 kg I can no longer have the same size in regular clothes, so my stretchy exercise clothes, is being used a lot haha! Must buy some new pants.. But we’re going to LA so there will probably be ok without pants a couple of more weeks.

Today I got my lashes done, went for a little more natural ones this time. So happy! After that I went to a lunch meeting. Now I work from home and tonight it’s dinner with the office. Coozy! 🙂 Trying to use the days at home before it’s time to go away again. It’s hard to keep up with social life, jobs, training, my home.. I put together the two new tables yesterday too. I will order posters and then give you a little tour of my home.

17 reaktioner på “NYC IN BIKER TIGHTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.