BENEDICT – PARIS

benedict-4
benedict-5
benedict-6

God morgon babes! Vi käkade brunch igår på ett ställe som hette Benedict. Blev sugen på en vegetarisk Egg Benedict så vi fick rekommendationen att gå dit. Perfekt brunchställe! Igår var vår sista kväll så vi skulle gå ut. Det slutade med att vi beställde take-out och såg på film på hotellrummet haha. Det känns så skönt idag och igår.

Börjar verkligen känna att jag är äldre, man orkar inte med lika mycket galenskaper.. Jag älskar att ta det lugnt och mysa! Det kanske också är för att jag jobbar så mycket, det gjorde jag inte förr.. Nu börjar jag känna hemlängtan efter Loki och gymmet 🙂 Ikväll åker vi hem. Nu ska vi ta vara på sista dagen innan det är dags!

Good morning babes! We had brunch at a place called Benedict. I wanted a vegetarian Eggs Benedict so we got recommended to visit that place. Perfect for brunch! Yesterday was our last night so we were suppose to go out. Instead we ended up with take-out and a movie at the hotel room haha. It feels so good today, and yesterday as well  haha.

I am older now, I can not handle as much madness as when I was younger.. I love to chill and take it easy! It may also be because I work so much, I did not do that before..Now I started miss Loki and the gym 🙂 Tonight we are going home. But now – we will be on the last day before it’s time!

1 reaktion på “BENEDICT – PARIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.