A DAY IN PARIS

alexandra-bring-paris-marais-2
alexandra-bring-paris-marais-3
alexandra-bring-paris-marais-4
alexandra-bring-paris-marais

Idag har vi gått runt i Marais och typ halva Paris haha! Är så trött men snart dags att hoppa in i duschen och byta om. Har ätit Crepes på 3 olika ställen idag så jag är väldigt lycklig. Pannkakor i alla former är något som gör mig glad på riktigt. Jag blir alltid jätteglad när jag äter det, hade lätt kunnat äta det 10 gånger per dag, så tur att jag inte bor här 😉

Paris är verkligen ett av världens vackraste ställen.. Man njuter liksom på varje gata, det är vacker arkitektur var man än kollar. Gillar det t o m ännu mer den här gången. Jaja, nu ska jag börja fixa mig innan jag somnar här. Ha en fin lördagskväll babes! <3

Today we’ve been walking around in Marais and half of Paris haha! Im so tired but soon it’s time to jump into the shower and get ready for the night. I’ve eaten crepes in 3 different places today, so I’m very happy. Pancakes in all forms is something that makes me truly happy. I am always happy when I eat it, I could easily eat it 10 times a day, so it’s a good thing that I do not live here 😉

Paris is one of the world’s most beautiful places .. It’s beautiful architecture wherever you lay your eyes. I even like it more this time. Well, now I’ll have to get ready before I fall asleep. Have a nice Saturday babes! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.