new in – sunglasses

prada-sunglasses-2
prada-sunglasses-3
prada-sunglasses

Haha, inte lätt att fota solglasögon med spegelglas när man är asful!!! Vaknade för en stund sedan haha. Var sämst på att fota igår, vädret var jättetråkigt så vi tog det bara lugnt.. Käkade på en italiensk resturang bredvid hotellet, Caesar’s hette den. SÅ bra! I alla fall så strosade vi runt i lite butiker igår och jag hittade dessa på Prada. Jag passar inte i så många solglasögon så var tvungen att köpa dom. Bågarna är guld, svårt att visa på bild men ska visa dom sen =) Så fina!

Vi tog det bara lugnt igår så jag vaknade utvilad. Sover som ett litet barn haha. Lycklig tjeeeeej! Vi har inte planerat något speciellt idag, kanske åker till Marais. Vi hörs senare <3

Haha, it’s not easy to shoot sunglasses with mirrored glass while u look like shit!!! I just woke up a while ago haha. Yesterday we had dinner at an Italian resturant next to the hotel, Caesar’s was the name. So good! Also, we strolled around in some stores yesterday and I found these at Prada. I do not fit in as many sunglasses so had to buy them. The arches are gold, difficult to show on the picture, but will show them later =) Love em!

We just had a chill day yesterday so I woke up well rested. Sleeping like a baby haha. Happy giiiiiirl! We have not planned anything special today, maybe go to Marais. Talk to you later <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.