LE PAIN – PARIS

le-pain-paris-2
le-pain-paris-3
le-pain-paris

Hej fina ni!! Käkade frulle på Le Pain igår, så gott 🙂 Igårkväll så bestämde vi oss för att gå ut och dansa på L’arc efter en middag på Yeeels (rekommenderar, så jävla god tryffelpasta!!!!!). Det var hiphop ute, haha lyckan för oss. Finns inte så många bra ställen i Sverige med det. Det var en jätterolig kväll och vi gick hem hyfsat tidigt. Bestämde oss för att inte ställa larmet idag. Vaknade 9.20 först och var imponerad. Sen lyckades vi somna om och sov till 12(!!!!) helt sjukt.

Det är något med att resa, enda gången jag kan slappna av typ.. Plus att jag har sovsällskap av Johanna, sover inte så bra ensam faktist så ska njuta här 😉 Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka för att äta. Haha, äta är fan livet när man reser! Gillar ni att jag skriver ut vart vi går här? Tycker själv att det är svårt att veta vilka ställen som har god mat och går bara på rekommendationer från vänner.

Hi babes!! Had breakfast at Le Pain yesterday, so good 🙂 Yesterday evening we decided to go dancing at the L’arc after a dinner at Yeeels (recommend it, so damn good truffle pasta!!!!!). It was hiphop at the club, that’s happiness for us. There are not that many good places in Sweden with it. It was a really fun evening and we went home pretty early. We decided to not set the alarm today. Woke up 9:20 and was impressed. Then we managed to fall asleep and slept until 12 (!!!!) insane.

There’s something about traveling, the only time I can relax.. Plus I have company of Johanna, I do not sleep well alone so I enjoy this;) Now I’ll jump into the shower and then we’ll go to eat. Haha, eat is the life when traveling! Do you like when I write where we go here? I think that it is difficult to know which places that have good food and just goes on recommendations from friends when I travel.

2 reaktioner på “LE PAIN – PARIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.