PARIS WE HERE

paris-alexandra-bring-2
paris-alexandra-bring-3
paris-alexandra-bring-5
paris-alexandra-bring

HEEEEEJ babes! Sorry för sen uppdatering, vi fick inte tillgång till hotellrummet förrän sent så vi tog en tur i Paris =) Så himla skönt med lite ledighet. Har alltid jobb när jag reser, nu är det bara nöje. Förutom bloggen då hehe. Jag & Johanna har strosat runt tills fötterna bultade. Nu är vi på hotellrummet och ska vila lite.. Sov bara 1 h  inatt så jag är ganska trött. Vi åkte så tidigt så det var kört för min del! Kunde sova på flyget så en powernap nu och jag borde vara game för lite äventyr ikväll. Så himla mysigt att åka iväg, jag och Johanna har aldrig rest tillsammans innan. Hon var den första kompisen jag skaffade i Stockholm så vi har känt varandra ganska många år nu. Finns få personer jag kan ha lika kul med, så ser verkligen framemot denna helg med min lilla wifey. Nu – vila! Hörs senare darlings <3

Summery: Hi babes and sorry for a late update! We just got our hotel room. I am finally in Paris and I have a weekend off. I only had 1 hour sleep so I will take a nap now so I will be fit for fight for the night… I look forward to this weekend with my wifey <3 Now – sleep. Talk to you later darlings <3 

4 reaktioner på “PARIS WE HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.