NEW IN – coat

downloads5

Som jag letat efter en figursydd ullkappa haha! Asså i typ 5 år. Nu hittade jag äntligen en jag gillade från Burberry så var tvungen att köpa den. Lämnade in den hos skräddaren för att fixa armarna, har tydligen för långa armar =) Men nu är den min! Ska visa den på sen..

Jag hör till den skaran som aldrig kommer passa i oversize. Jag och min syrra har gett det en miljard försök men jag kan verkligen inte ha sånt. Jag gillar mina tighta kläder for life haha. Ikväll ska jag på middag med Vickan och Mimmi på en ny resturang, måste skynda mig och göra mig klar. Ska vara där om 20 min (hehe). Hörs sen! <3

Summary: As I have been looking for a wool coat and I have finally found one at Burberry. I will show it on later! I can’t wear oversize. It doesn’t look good on me. I am in a hurry to a dinner now, talk to you later <3

12 reaktioner på “NEW IN – coat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.